Молитви дисципліни і прорив у фінансах і досягненні поставленої мети. Читайте з вірою

Господи, мені потрібен Твій божественний рада, я щиро хочу добитися відмінних результатів у своїй ситуації, але я мало розуміюся на фінансах.

Молитва про успіх у фінансах

Господи, мій путівник, я хочу заробляти більше грошей, ніж раніше. Я прошу Тебе про значне збільшення мого заробітку, щоб я міг поставити свою сім’ю на міцну фінансову основу, підготуватися до майбутнього і, що найбільш важливо, внести щедрий внесок в церкву і в Вашу роботу по всьому світу.

Надсилайте мене по кроках, які мені потрібно зробити, щоб рухатися вперед у фінансовому відношенні. Амінь.

Молитва про позитивний розвиток в процвітанні

Господь, моя частка, я благословенний тим, що ти маєш для мене план, Ти бажаєш вшанувати та процвітати мене, дати мені надію і світле майбутнє. Я знаю, що Ти хочеш захистити мене від лих. А тепер, Господи, допоможи мені співпрацювати з Тобою в досягненні та відзначення фінансової свободи.

Допоможи мені наполегливо робити важку роботу, необхідну, щоб дістатися до наступного рівня. Амінь.

 ""

Молитва про прорив в дисципліні

Бог Сили, я визнаю, що мої фінансові проблеми багато в чому пов’язані з відсутністю дисципліни в складанні бюджету, витрати та заощадження. Я прошу прориву в цій галузі, щоб просунутися вперед у фінансовому відношенні.

Я знаю, що якщо я не досягну майстерності, я буду боротися з грошима, скільки б я не заробляв. Будь ласка, благословіть мене силою духу, необхідної для того, щоб контролювати свої гроші. Амінь.

Молитва про успіхи в фінансах

Бог Мудрості, мені потрібен Твій божественне світло, який направить мене у вивченні того, що мені потрібно знати про гроші. Я щиро хочу добитися відмінних результатів у своїй ситуації, але я мало розуміюся на фінансах.

Допоможіть мені дізнатися все, що мені потрібно знати про складання бюджету і про розумні інвестиції з моїми грошима, щоб отримати максимальну віддачу. Амінь.

Молитва про значний фінансовий прогрес

Бог Істини, допоможи мені зрозуміти, як мирські звичаї часто суперечать Твоєї істини та цінностям, щоб я міг домогтися значного фінансового прогресу.

Допоможіть мені зрозуміти, що бажання мати статус споживчих товарів може бути перешкодою для фінансової безпеки, не кажучи вже про моє духовне щастя, і що я не повинен залізати в борги, щоб отримати ці речі. Допоможіть мені відрізнити справжні потреби від бажань очей і плоті. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.