Молитви про життєвий успіх і безпечному майбутньому вашому житті. Читайте душевно і з вірою!

Господи, зроби мене сильним. Ти, Бог усякої благодаті, що покликав мене до вічної слави в Ісусі Христі. Тобі слава і честь на віки віків.

Молитва про безпечне майбутнє

Люблячий Батько, спасибі, що знаєш усі мої потреби. Ви обіцяли, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися зі своїми проханнями до Бога. Коли я турбуюся про свої справи, будь ласка, дай мені світ. Нагадай мені, що, хоча я можу помилятися і зазнати невдачі, моє майбутнє в тобі.

Господи, зроби мене сильним. Ти, Бог усякої благодаті, що покликав мене до вічної слави в Ісусі Христі. Тобі слава і честь на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Успішна життєва молитва

Щедрий батько, спасибі, що ти мій творець, ти знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Біблія говорить, що ти, який не пожалів Свого Сина, але видав Його за мене, даром віддаси мені все? Запевняю мене, що ви постійно працюєте для мого успіху.

Ти Бог миру. Так освятите мене повністю, і нехай весь мій дух, душа і тіло збережуться непорочними в пришестя Господа Ісуса Христа. Ти, який подзвонив мені, вірний до кінця. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва, що благословляє молитва

Бог, дякую Тобі за те, що ти явив свою любов і що твої цілі будуть стояти, твої плани не впадуть. У вашому слові сказано, що благословення Господа приносить багатство без болісної праці. Захисти мене від болісного і марної праці та принеси успіх моєї справи. Почуй мою молитву, Господь.

Ви можете зробити набагато більше, ніж все, про що я прошу або уявляю, в залежності від тієї сили, яка діє в мені. Слава тобі в усі покоління, на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Багатство і честь лунають із боку вас – Молитва

Господь Вседержитель, в тобі велич, сила, слава, перемога і велич. Все на небесах і на землі належить вам, і це справа належить вам. Я обожнюю тебе як людину, яка стоїть над усім, включаючи мої фінансові справи. Багатство і честь лунають із боку вас одного, тому що ви керуєте всім.

Сила і міць в ваших руках, і на ваш розсуд люди стають великими та отримують силу. Я прошу вас зробити цей бізнес успішним для вашої слави. Амінь.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.