3 сильних молитов про втручання Бога. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я знаю всю глибину Твоєї любові і сили. Як Твоя дитина, я прошу Тебе увійти в моє життя і взяти все під свій контроль.

У житті можуть виникати ситуації, які знаходяться поза нашим контролем і, здається, не мають виходу. Ось 3 сильних молитов, щоб Бог втрутився.

Найсильніша молитва про втручання Бога

Господи, я знаю всю глибину Твоєї любові та сили, і я вірю, що Ти береш участь у всіх аспектах нашого життя. Як Твоя дитина, я прошу Тебе увійти в моє життя і взяти все під свій контроль.

У місцях, де я забирав силу у Тебе, мені потрібно, щоб Ти забрав її назад. Дайте мені повне керівництво і покажіть, що робити. Мені потрібно, щоб ти брав всі рішення. Надайте мені мої думки, вкладіть слова в мої уста і твердо тримайтеся за все в моєму житті, щоб все ситуації, все люди та всі труднощі на моєму шляху були у Тебе. Заступіться зараз. Я прошу Тебе про це всім, що в мені. Я молюся у святе ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва, щоб Бог негайно втрутився

Всемогутній Батько, мені потрібно, щоб Ти був тут в цей момент. Я прошу Тебе увійти в мою присутність з Твоїм розмахував мечем божественної сили та допомогти мені зараз!

Покажи свою пишність і заступився! Без коливань принеси Свою спасенну славу і спаси мене. Доведи злу, яке проти мене, що Ти все контролюєш. Прийди та спаси мене, Господи, будь ласка! Я молюся в ім’я люблячого Ісуса. Амінь.

Молитва про рішення

Ісус, мій Спаситель, я прошу Тебе втрутитися в усі мої проблеми. Життя зараз така складна, і ти мені потрібен. Мені потрібно, щоб Ти вдень і вночі втішав мене, вказував мені Свої шляхи та направляв мене. Принеси в моє життя рішення, які можеш надати тільки Ти. Я сповнений неспокою і тривоги, і я хочу стерти це. Позбудься страшних думок, визволь мене від стресу з приводу всього і примусь мене покласти свої проблеми до Твоїх ніг. Господи, мені потрібні рішення, і я не можу їх знайти самостійно.

Будь ласка, використовуйте Твої могутні, могутні руки, щоб розірвати мої ланцюги та принести мир моєму серцю і розуму. Я молюся Твоїм могутнім ім’ям. Амінь.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.