Молитви про правильні рішення, коли самостійно ви не можете їх прийняти. Читайте з вірою!

Господи, допоможіть мені відмовитися від того, що неправильно і марно, і допоможіть мені домогтися того, що принесе задоволення, зростання і плідність в моєму житті.

Молитва про правильні рішення

Боже, дай мені сьогодні розрізнення. Загостри мої почуття, щоб я міг тверезо розсудити у своєму житті. Допоможіть мені побачити та правильно оцінити позитивні та негативні сторони кожної ситуації, можливості та рішення, з якими я стикаюся. Надсилайте мене, коли я роблю вибір.

Допоможіть мені відмовитися від того, що неправильно і марно, і допоможіть мені домогтися того, що принесе задоволення, зростання і плідність в моєму житті. Батьку, допоможи мені бути виборчим і ніколи не імпульсивним.

Розвивайте в мені обережний і терплячий характер, щоб я не брав необдуманих рішень і дій. І дайте мені сміливості скористатися всіма можливостями та цілями, які ви запланували для мого життя, і переслідувати їх. Амінь.

Веди мене молитва

Люблячий Батько, будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Нагадайте мені слова Ісуса, коли я сьогодні буду робити вибір. Коли я стаю пригніченим рішеннями, які стоять переді мною, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння.

Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про захист

Могутній Господь, будь ласка, будь зі мною кожен день. Стеж за моїми кроками та тримай мене в безпеці, коли я дію і приймаю рішення у своєму житті. У всьому, що я роблю, не дозволяйте мені робити неправильні кроки, мовлення і рішення, які можуть привести мене до фінансових і особистим невдачам.

Тримайте мене якомога далі від брехливих людей і помилкових можливостей, які просто використовуються для того, щоб обдурити людей і відняти у них з працею зароблені гроші та навіть їх особистість. Боже, будь ласка, захисти мене від злих людей, які полюють на хороших і корисних людей.

Надсилайте мій шлях і направляйте мене до щирих і добродушним людям. І привести мене до справедливої оплати праці та можливостей для бізнесу. Про це я молю, амінь.

Молитва про направлення на шлях миру

Батько, я дякую Тобі за те, що ти мій світ, сяє в темряві. Коли я не знаю, в який бік повернути, я можу бігти до твого світла. Господи, пролий своє світло на темні місця в моєму серці та розумі. Веди мої ноги по шляху миру і благословення.

Коли я перебуваю в темній ущелині страху і зневіри, будь моїм сходом сонця, що приносить безпеку та знання того, як діяти далі. Тримай мене у своїй досконалої волі. Амінь.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.