Молитва про наставляння щодо роботи та фінансових можливостей. Читайте з вірою в серці!

Господи, будь ласка, відкрийте для мене фінансові можливості сьогодні. Відкрийте вікна небесні та злийте своє благословення на моє життя.

Веди мене молитва

Люблячий Батько, будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Нагадайте мені слова Ісуса, коли я сьогодні буду робити вибір. Коли я стаю пригніченим рішеннями, які стоять переді мною, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння.

Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про захист

Могутній Господь, будь ласка, будь зі мною кожен день. Стеж за моїми кроками та тримай мене в безпеці, коли я дію і приймаю рішення у своєму житті. У всьому, що я роблю, не дозволяйте мені робити неправильні кроки, мовлення і рішення, які можуть привести мене до фінансових і особистим невдачам. Тримайте мене якомога далі від брехливих людей і помилкових можливостей, які просто використовуються для того, щоб обдурити людей і відняти у них з працею зароблені гроші та навіть їх особистість.

Боже, будь ласка, захисти мене від злих людей, які полюють на хороших і корисних людей. Надсилайте мій шлях і направляйте мене до щирих і добродушним людям. І привести мене до справедливої оплати праці та можливостей для бізнесу. Про це я молю, амінь.

 ""

Направ мене на шлях миру

Батько, я дякую Тобі за те, що ти мій світ, сяє в темряві. Коли я не знаю, в який бік повернути, я можу бігти до твого світла. Господи, пролий своє світло на темні місця в моєму серці та розумі. Веди мої ноги по шляху миру і благословення.

Коли я перебуваю в темній ущелині страху і зневіри, будь моїм сходом сонця, що приносить безпеку та знання того, як діяти далі. Тримай мене у своїй досконалої волі. Амінь.

Молитва про наставляння щодо роботи та фінансових можливостей

Щедрий Бог, будь ласка, відкрийте для мене фінансові можливості сьогодні. Відкрийте вікна небесні та злийте своє благословення на моє життя. Ви обіцяли достаток. Ви заявили, що забезпечите всі мої потреби. Ти сказав, що в тобі я знайду процвітання в житті. Я вірю в Тебе, Господь.

Допоможіть мені знайти кращу роботу, яка платить більше і дає більше можливостей для зростання. Наведіть мене до хороших можливостей для бізнесу, в які я можу безпечно і продуктивно інвестувати свої гроші, час і зусилля. Надсилайте і направляйте мене сьогодні. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.