Молитви, щоб Бог почув мене і просвітив мій розум. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, вкажіть шлях на незвіданій території та розкрийте Твої скарби. Своїм небесним вогнем просвіти мої духовні очі, щоб бачити те, що бачиш ти.

Почуй мою молитву

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Послухайте мене і швидше приходите мені на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення.

Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє благополуччя. Амінь.

Молитва ясного розуму

Боже, твоє слово живе і дієве. Допоможи мені бути уважним до твого голосу, коли ти ведеш мене по життю. Твоє слово – світильник для ніг моїх. Коли я не знаю, куди йду, допоможіть мені слухати вас і слідувати по шляху, який ви мені вказуєте.

Ви – світло, що сяє в пітьмі. Коли я не знаю, в який бік повернути, посвітити ви світлом своєї любові в хмару сум’яття. Внесіть ясність в мій розум. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва духу істини

Господь, мій Провайдер, я дякую Тобі за те, що ти благословив нас, віруючих в Тебе, Духом Істини. А тепер, Святий Дух, будь ласка, направ мене до істини та допоможи мені використовувати силу твоєї істини. Скажіть мені, що ви чуєте від Отця, і оголосите мені, що має статися.

Вкажіть шлях на незвіданій території та розкрийте скарби Бога. Своїм небесним вогнем просвіти мої духовні очі, щоб бачити те, що бачиш ти. Амінь.

Молитва в невизначений час

Господь, Ісус Христос, коли я не впевнений, що мені робити, покажи мені свої шляхи. Коли я не знаю, куди згорнути, навчи мене своїм шляхах. У всьому, що я роблю, я прошу вас направляти мене. Моя надія знаходиться в тобі з моменту мого пробудження до моменту, коли я засинаю.

Ви мій рятівник. Ти врятував мене від гріха, і я прошу тебе захистити мене від гріховних вчинків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.