Молитви за близьку людину, за здоров’я і свободу зцілення

Господи, зціли мене зсередини! Допоможи мені внести необхідні зміни. Я хочу брати участь з Тобою в моєму процесі зцілення. Розбуди в мені нове життя!

Молитва про втіху в Божій присутності

Ісус, як я чув останні новини про мого друга, мені просто здається, що вода надто висока, а полум’я занадто сильне. Будь ласка, допоможіть ________ (ім’я людини за якого ви просите) не впадати в страх, який може виходити від зосередження на обставинах, що циркулюють навколо нього, але пам’ятай обіцянку, що Ти з ним. Хоча я знаю, що Ти завжди з ним, будь ласка, дай йому відчутне нагадування про Твою присутність сьогодні і про те, що Ти щиро втішиш його біль. Можливо, вірш, опублікований в несподіваному місці, або молитва, запропонована співробітником, або добрий жест незнайомця. Я довіряю його Тобі, знаючи, що Ти будеш з ним всюди, і Ти допоможеш йому в усьому, з чим він зіткнеться. З – за Твоєї любові до нього, будь ласка, дай йому Твій стан Душі і спокій, який перевершує всі розуміння і направ його вперед в Твою любов. Амінь.

Молитва про свободу в зціленні

Ти чудотворний Бог. Дай мені бачення того, як свобода виглядає для мене. Дай мені віру, щоб повірити Тобі за моє чудо. Покажи мені, що змушує мене втомлюватися. Покажи мені, що опановує мною і уповільнює мене. Допоможи мені втратити смак до того, що послаблює мене, і придбати смак до того, що зміцнює мене. Зціли мене зсередини! Допоможи мені внести необхідні зміни. Я хочу брати участь з Тобою в моєму процесі зцілення. Розбуди в мені нове життя!

Молитва про здоров’я

Батько, зміцни нас в полоні радості, якої Ти благословляєш наше життя кожен день. Допоможи нам вільно ходити в Твоєї любові. Бо, як Павло нагадує нам в 1 Тимофія 4: 8: «Хоча тренування вашого тіла приносить певні плоди, благочестя приносить користь всім: обіцянка життя тут і зараз і обіцянку майбутнього життя». Надішли нам більше Твого Святого Духа, щоб щодня допомагати нам зосередитися на Твоєму Слові. Дай нам серця, як Ісус.

Дай нам мудрість шукати Тебе першими кожен день, перед кожним рішенням. Часто маленькі думки і щоденні рішення призводять нас до раптового погіршення здоров’я. Просвіти нас і проведи нас через Твоє Слово. Нехай наші серця горять більше для Тебе кожен день.

Допоможіть нам винести біль хронічних станів, деякі з яких не знайдуть зцілення в цьому зруйнованому і грішному світі. Ми знаємо, що Ти все робиш на користь, але в такі моменти хронічного болю і страждань неможливо зрозуміти Твою досконалість і просто докласти всіх зусиль. В ім’я Ісуса, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.