Молитви як бути наполегливим, стійким і впоратися з хворобами. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, оскільки я справляюся з фізичними та розумовими обмеженнями, не можу я бути розчарований або переможений.

Наполегливість під час молитви про хвороби

Отець Небесний, я знаходжу притулок в Тобі, бо Ти моя скеля і моя фортеця. Ти захищаєш мене, коли мене пригнічують, і ти захищаєш мене у важкі часи. Ти мій щит. Я стверджую цю істину сьогодні.

Чи можу я згадати, хто Ти та що Ти робиш для мене під час хвороби. Оскільки я справляюся з фізичними та розумовими обмеженнями, чи не можу я бути розчарований або переможений. Пам’ятай, що в Тобі моя сила відновлюється, і моя воля до завзятості оновлюється. Амінь.

Молитва про стійкість-16

Опора на Бога в спрямованої молитві
Небесний Отець, Ти посилаєш шлях тих, хто любить Тебе. Іноді неприємності збивають мене з пантелику, а проблеми збивають з пантелику моє серце. Я смиренно прошу дати вам чітку вказівку. Нехай Ваші слова дадуть мені розуміння. Веди мене на шлях праведності, щоб я міг знати Твою волю і напрямок для мого життя.

Зміцни мене, щоб я продовжував йти правильним курсом, знаючи, що, хоча я спіткнуся і впаду, Ти завжди будеш поруч, щоб допомогти мені піднятися. Амінь.

 ""

Молитва про стійкість-17

Молитва про наполегливість під заступництвом Бога
Дбайливий Батько, Ти віддано стежиш за нами, ніколи не перестаючи стежити за нашою безпекою і не зводячи з нас очей, охороняючи нас. Хоча ми можемо зіткнутися з неприємностями, ми знаємо, що Ти та далі будеш давати нам сили, щоб ми твердо стояли на ногах в правильному напрямку. Коли ми боремося, дай нам спокій усвідомити, що Ти звільнив наші шляхи від непотрібних проблем. Перед обличчям незгод зберігайте нас стійкими, щоб ми могли залишатися стійкими, впевненість у Твоєму вірному присутності. Амінь.

Молитва про стійкість-18

Наполегливість в молитві радісною надією
Дорогий Бог, Наша надія закріплена в Тобі, бо тільки Ти гідний такої довіри та залежності. Ваша сила безмірна, і Ваша мудрість вище розуміння. Ваші плани щодо нас прекрасні, і Ваша робота в нашому житті прекрасна.

Це наша причина для радості, тому що Ти наш Бог і Ти дбаєш про нас з вічним коханням. З Тобою на нашому боці ми можемо вистояти та з упевненістю протистояти важким життєвим випробуванням, повністю знаючи, що в постійній молитві ми знаходимо радість, як ми сподіваємося на Тебе. Амінь.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.