Молитви подяки за силу і мужність, які дає Бог. Читайте душевно і з вірою в серці!

Ісус, мій Спаситель, Ти моя міцна основа і моя опора. Ти ніколи не втечеш і не покинеш мене. Я завжди шукаю притулку в Тобі.

Молитва подяки за силу і мужність, які дає Бог

Батько мій, Ти автор і хранитель моєї душі. Господь, я дякую Тобі за силу, яку Ти даєш. Ви підбадьорюєте мене сміливістю і змушуєте стояти прямо. Я так вдячний Тобі за присутність в моєму житті.

Чи можу я в будь-якому житті звернутися до Тебе за посиленням цих якостей. Не дозволяйте мені заглядати всередину себе або до інших джерел, крім Тебе. Я дякую Тобі в ім’я Сина. Амінь.

Молитва подяки за силу

Ісус, мій Спаситель, Ти моя міцна основа і моя опора. Ти ніколи не втечеш і не покинеш мене. Я завжди шукаю притулку в Тобі та знаходжу свою силу в тіні Твоїх крил. Ви всемогутні та могутні.

Я буду хвалити Тебе всі свої дні. Завдяки Твоєму Духу в мені та Твоїм обіцянкам бути зі мною знову і знову, я знаходжу нові сили. Спасибі Ісус. Амінь.

Молитва про силу говорити

Господь Бог мій Отець, Ти мені потрібен. Господи, мене стримує моя боязкість і страх перед тим, що про мене думають інші. Коли мені потрібно говорити, я мовчу. І через це я відчуваю, що підвела Тебе. Допоможи мені повірити в Тебе і сміливо говорити те, що потрібно сказати.

Я прошу набратися сміливості та не дозволяти іншим говорити наді мною. Будь ласка, звільніть мій страх, що інші не полюблять мене через моїх слів. Дай мені мудрість говорити правдиво і чутливо. Ти мій джерело сміливості та сили. Амінь.

 ""

Молитва про силу в розлуці з сім’єю

Всемогутній Батько, Ти мій вічний Батько, і Ти прийняв мене як Свою дитину через Ісуса Христа. Я знаю свій статус Твого дитини у мене ніколи не заберуть. В цей час, коли я розлучений зі свого земною сім’єю, я звертаюся до Тебе за розрадою і силою.

Дайте мені сміливість жити без структур підтримки, до яких я звик. Допоможи мені не впадати у відчай, а пристане до Тебе, мій Небесний Отець. Амінь.

Молитва про силу родини

Небесний Батько, я дякую Тобі за мою сім’ю і неймовірне благословення, яке вони приносять мені. Я прошу всіх нас, щоб Твоя любов зміцнила нас, щоб об’єднатися разом в будь-яких обставинах.

Дайте нам сміливість поставити один одного перед собою і не розколотися через конфлікт. Ви потрібні нам у всіх аспектах нашого сімейного життя. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.