Молитви від небезпеки і потреби в повсякденному житті. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, збережи нас від небезпек, допомагай нам під час потреби та даруй благодать стійко стояти до кінця, щоб ми могли вічно славити Тебе на небесах.

Молитва за особливим запитом

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за твої прекрасні чесноти смирення, послуху, бідності, скромності, милосердя, терпіння і смирення, Ти благословляєш свій народ світом і щастям у своєму тілі, в церкві. З твоєї милістю поглянь на мою сім’ю і почуй моє прохання про особливу милість сьогодні.

Ми належимо вам, ви були вірні нам протягом багатьох років, і ми довіряємо себе вашої турботі. Збережи нас від небезпек, допомагай нам під час потреби та даруй благодать стійко стояти до кінця, щоб ми могли вічно славити Тебе на небесах. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Молитва посвяти

Милосердно люблячий Батько, я звертаюся до тебе з упевненістю і прошу твого могутнього заступництва. Почуйте мою молитву, коли я викладаю перед вами свій власний намір. Хвалю вас за те, що я створений на вашу образу.

Допоможи мені перемогти спокуси лукавого. Дай мені можливість любити тебе та інших всім серцем. Я молюся з вірою в ваше бажання слухати та вірою в вашу силу діяти. Допоможи мені жити по твоїй волі до кінця моїх днів. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

 ""

Молитва досконалої жертви

Господь Ісус Христос, мій Божественний Спаситель, я дякую Тобі за те, що ти зійшов на Землю заради мене. Я дякую вам за ваше безмежна велич і красу, які радують ваші ангели, щоб у мене вистачило мужності наблизитися до трону вашої милості. Я дякую вам за те, що ви з’єднали мене з собою через свій Святий Дух.

Я дякую вам за те, що ви принесли себе в якості ідеальної жертви для мого рятування. Я дякую вам за те, що ви сидите праворуч Отця, заступаючись за мене. Почуйте моє особливий намір сьогодні. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Почуй мою молитву-прохання

Господь Ісус Христос, я дякую Тобі за твою жертву, принесену на Голгофі, в якій зустрічаються справедливість і милосердя. Я дякую вам за те, що завдяки вашим заслугам я успадкував повну, рясну і вічне життя. Розбуди в мені впевненість, і я зможу отримати всі благословення, які ти приготував для мене.

Разом з вами я прошу сьогодні про цю особливу послугу. Якщо буде Твоя свята воля, задовольни моє прохання і спрямуй мій погляд на тебе, щоб я міг вшанувати та прославити твоє ім’я. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа, амінь.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!