Молитви про душевний стан і коли ви не впевнені в своїй рішучості. Читайте з вірою

Господи, допоможи мені краще судити в кожній ситуації, з якої я стикаюся. Відкрийте свої духовні очі, щоб я міг бачити, з ким і з чим я маю справу.

Молитва розрізнення

Господь неба і землі, як тільки я зроблю цей крок, мене чекає стільки всього. Але я не можу прийняти це рішення без тебе. Ви єдиний, хто знає, як це рішення вплине на мене. Я приходжу до вас сьогодні з проханням допомогти мені прийняти правильні рішення.

Господи, допоможи мені краще судити в кожній ситуації, з якої я стикаюся. Відкрийте свої духовні очі, щоб я міг бачити, з ким і з чим я маю справу в ім’я Ісуса, я вірю і молюся. Амінь.

Молитва слухняності

Святий Господь, твоє слово говорить, що послух ліпший від жертви. Батьку, допоможи мені ходити в слухняності, коли я приймаю рішення щодо свого життя, сім’ї та кар’єри. Нехай ці рішення узгоджуються з вашим словом. Покажи мені шлях, який ти проклав для мене, і як по ньому йти. Де я ходжу в непослуху, Батько, прости мене.

Нехай твій Святий Дух спрямовує мене у всьому, що я роблю, щоб я не пішов проти твого слова. Принизь моє серце, щоб я міг бути гнучким. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва про душевний спокій

Господь Ісус, я в розпачі. Всі дивляться на мене, щоб прийняти остаточне рішення. Моє серце повно страху. Але ми ходимо вірою, а не зором, тому сьогодні я прошу вас усунути всі сумніви, які є в моєму серці, і замінити їх світом.

Я відмовляюся дозволяти своєму серцю турбуватися або боятися. Я знаю, що ти зі мною до кінця віку. Сьогодні я віддаю перевагу ходити в тому ж світі, що та Ісус. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Коли ви не впевнені у своїй рішучій молитві

Всемогутній Бог, ти великий я, для тебе немає нічого надто складного. Батько, зараз я переживаю важкі часи, мені потрібно прийняти важливе рішення в моєму житті, але я не знаю, як це зробити. Невпевненість затуманила мій розум, і я відчуваю, що йду геть.

Господи, прибери сумніви з мого серця, щоб я міг приймати правильні рішення. Наповни мене, щоб я міг слідувати твоєму керівництву без всякого страху і сумнівів в ім’я Ісуса. Амінь.

Захист від неправильного впливу – Молитва

Небесний Отець, Ти мій притулок і укриття, тому я прошу тебе захистити мене від брехні ворога. Захисти мене від зброї, яке спрямоване проти мене, щоб я не міг приймати рішення, які знаходяться в межах твоєї волі.

Відкрий мені людей, яких використовує ворог, щоб збити мене зі шляху, і допомогти мені відрізати їх від мого життя. Я покриваю свій розум, тіло і дух кров’ю Ісуса. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.