Сильні молитви, коли ви знаходитесь в складних ситуаціях. Читайте душевно і з вірою

Милостивий Отець, зараз я маю справу з дуже складною ситуацією. Мені потрібна благодать в цей час, щоб я міг чинити правильно.

Життя тут, на Землі, повне випробувань і негараздів. Кожен в якийсь момент свого життя стикався або буде стикатися з важкими ситуаціями, які змушують їх відчувати себе безпорадними. На щастя для тих хто вірить у Христа, наш Бог більше будь-якого випробування, з яким ми можемо зіткнутися. Ось 4 найсильніших молитов в складних ситуаціях.

Будь моїм провідником, молитва

Небесний Батько, я прошу руки підтримки в цих важких ситуаціях. Ти мій притулок і моя сила; моя справжня допомога в біді. Тримай мене за руку і не дай мені впасти.

Хай буде зі мною ваша милість в ці болісні часи. Я вірю в вашу любов, яка ніколи не підводить, і в вашу силу, яка не знає кордонів. Будь моїм провідником. Амінь.

Нехай моє серце медитує – молитва

Могутній Батько, Моє серце радіє вашим обіцянкам. Моя сила виходить від тебе. Я повністю упокоївся в вашої милості та в вашому обіцянку захисту і товариства, якою б складною не була ситуація. Я можу з упевненістю сказати, що, хоча я йду по долинах тіней смерті, я не буду боятися, бо ти зі мною.

Ваш посох і ваш жезл втішають мене. Нехай моє серце кожен день розмірковує над твоїм словом. Амінь.

 ""

Благодать за кожне рішення, яке я приймаю в молитві

Милостивий Отець, зараз я маю справу з дуже складною ситуацією. Мені потрібна благодать в цей час, щоб я міг чинити правильно. Хай буде зі мною ваша милість, і я зможу здобути прихильність потрібних людей. Батько, не дай мені соромитися, тому що противники мене чекають, коли я спіткнуся і впаду.

Дайте мені чітке уявлення про те, куди йти і як туди дістатися. Нехай ваша благодать допоможе мені повністю покластися на вас у славі вашого святого імені. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Молитва про минулі розчарування

Господь, є рішення, які я прийняв в минулому, які залишили мене хворим, втомленим і невпевненим. Тепер мені потрібно прийняти інше рішення, але минуле продовжує переповнювати моє серце, і це змушує мене переглянути свої здогадки.

Господи, візьми мій розум під контроль. Допоможіть мені зосередитися на вашому керівництві, а не на моїх минулих невдачах. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.