Сильні молитви, щоб вороги залишили в спокої. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, нехай вороги дають мені спокій. Наведіть їх до покаяння і зміни серця. Дай мені витримку діяти чесно, щоб вистояти, навіть коли мене оббрехали.

Ворог ставить перешкоди на вашому шляху, щоб вкрасти та вбити вашу радість, але ми знаємо, що Бог сильніший будь-якого ворога, з яким ми можемо зіткнутися. Ось 5 молитов, щоб вороги дали спокій.

Молитва про мудрість, щоб справедливо засудити

Бог Небесних Армій, Ти моя сила і моє притулок. Коли на мене нападають вороги, мені потрібно мужньо протистояти праведному докору тим, хто нападе на мене. Ви дали мені духа страху і боязкості, а сили та здорового глузду. Господи, дай мені сили постояти за себе та інших.

Дозвольте мені наслідувати мужності Ісуса Навина, коли він вів ізраїльтян в землю обітовану. Але навіть більше, дозволь мені влаштуватися в Тобі. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про кохання

Боже, моя Фортеця, Ти нескінченно любиш. Я в біді, Боже, мене оточують мої ненависники, і шукають для мене зла. Спокушаючи мене помститися, вони день і ніч продовжують свої невиправдані атаки. Проте, я дивлюся на Тебе, Ти, який послав Свого Сина постраждати та померти від рук Його ворогів, і все ще прощає їх.

Мені потрібна твоя любов. Якщо Ти мене пробачила, як я можу відмовити в прощення зараз? Дай мені сили. Амінь.

 ""

Молитва про союзників

Боже, Сила моя, коли я слабий, Ти сильний. У книзі Приповістей говориться, що «друг завжди любить, а брат народжений для негараздів». Я розумію, що мені потрібна допомога, і що на мене нападають вороги. Я знаю, що Ти оточив мене своїми людьми та працюєш через них. Пошліть надійних людей захистити мене в цей час.

Я знаю, що мені потрібно бути скромним і просити про допомогу – зізнаюся, я намагався боротися з цим самостійно. Змініть мою точку зору з помилковою гордої незалежності на благочестиву залежність від Тебе. Амінь.

Молитва про примирення ворогів

Всемогутній Батько, Твої дороги – праведний шлях, і я прагну слідувати за Тобою. Я не розумію, чому на мене знову і знову нападають вороги. Мені потрібно притулок від Тебе. Як говорить Твоє Слово, нехай Тобі сподобаються мої шляхи та змусять їх помиритися.

Ви можете змінити їх серця та уми та встановити мир між ними та мною. Я молюся про це в ім’я Князя світу, Господа Ісуса Христа. Амінь.

Молитва про ворогів усвідомити свою неправоту

Ісус, мій Спаситель, Ти праведний і святий. День за днем ​​на мене нападають вороги, які несправедливо переслідують мене. Зміцни мене, щоб жити так, щоб ці люди, які нападають на мене, усвідомлювали, наскільки неправильні їх дії.

Нехай вони дадуть мені спокій. Наведіть їх до покаяння і зміни серця. Дай мені витримку діяти чесно, щоб вистояти, навіть коли мене оббрехали. Мені потрібно, щоб Ти розвинув в мені ці якості. Я молюся в ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.