23 грудня День Ангела у Ангеліни. Дізнайтеся значення імені і характер тієї, хто цим ім’ям названо

Дівчата, яких назвали цим ім'ям люблять командувати та завжди стоять на своєму і ні з ким не погоджуються. Поступатися іншим людям вони не звикли.

Ім’я Ангеліна виникло від латинського імені Ангелус, яким називали чоловіків. Перекладається це слово “Ангелос” з грецької мови як: “вісник, ангел”.

Аналогічними назвами Ангеліни вважаються Анжеліна – називають в Португалії, Анджеліна – називають в Італії, Анхеліна – називають в Іспанії, Анжеліна – називають у Франції, Енджеліна – називають у Франції, Анделіна – називають в Чехії. А все решта європейських країн вживають – Ангеліна.

Якщо когось називають Анжеліна, це варіант зменшувального імені з пестливою відміною. Імена Аліна, Ніна і Ліна – це незалежні та самостійні імена.

У православ’ї згадується преподобна Ангеліна Сербська (Бранкович). Шанують її 12 вересня і 23 грудня. За католицької Ангеліни звуть Анжелікою.

 "" Дівчата, яких назвали цим ім’ям люблять командувати та завжди стоять на своєму і ні з ким не погоджуються. Поступатися іншим людям вони не звикли. Ангеліна може стати дратівливою в один момент, навіть без причини. Те, що її дратує, може бути банальною дрібницею.

У школі вона вчиться не хоче і до предметів у неї ньому наснаги. Вчаться дівчата з таким ім’ям неохоче. Вона вважає себе самостійною дівчиною і буде розраховувати тільки на себе.

Дівчата з цим ім’ям вважають, що вони можуть самостійно себе виховати та розвивати себе за своїм планом. До того ж вона не буде чекати ні від кого, щоб її підтримали або допомогли, бо звикла розраховувати на себе.

Ангеліна не любить бути активною. По гостях вона також не любить ходити, хоча вона сама гостинна людина і гості часто бувають у неї вдома.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.