Молитви про праведність і справедливості в житті. Читайте душевно і з вірою в серці!

Боже милостивий я радію і тішуся, бо праведність і справедливість - основа Престолу Твого. Нехай Твій божественний вогонь спалить всю брехню моїх ворогів.

Молитва, перемагає істину

Господь Бог, Давній днями, я визнаю, що Ти осяйний і сильний. Я даю Вам честь, яку Ви заслуговуєте. Я поклоняюся Тобі, бо Ти святий. Дякую Тобі за те, що істина непохитна і її не можна похитнути. Прошу, щоб правда в суді взяла вгору.

Надайте мені послугу в моєму випадку, щоб стало очевидно, що мої свідчення чесні та вимагають справедливості. Я дякую Тобі навіть зараз, тому що знаю, що Ти відповіси на мою молитву. Буду радіти, радіти та вихваляти Тебе. Амінь.

Молитва про праведність і справедливості

Боже милостивий, Ти мій король. Радію і радію, бо праведність і справедливість – основа Престолу Твого. Нехай Твій божественний вогонь спалить всю брехню моїх ворогів в цьому випадку. Нехай вся несправедливість, що обрушилася на мене, розтане перед Тобою, як віск. Нехай суд визнає моє праве діло. Щоб були зганьблені неправдиві звинувачення.

Дозвольте мені взяти гору в цій юридичній справі. Я хвалю Тебе, мій Господь, бо Ти Верховен над всією землею. Амінь.

 ""

Порадь мені молитву

Господь Ісус, мій Чудовий Радник, будь ласка, почуй мій крик про допомогу, бо Ти моя єдина надія. Приношу Вам свої прохання і з нетерпінням чекаю. Я знаю, що Ти ненавидиш зло і не терпиш гордості та брехні. З Твоєї незмінною любов’ю станьте моїм Мудрим Радником і Захисником разом зі мною в цій судовій справі.

Направляй мене в правильні кроки, які мені потрібно зробити, щоб виграти цю судову справу. Зроби свій шлях ясним, щоб я міг слідувати за тобою. Допоможіть мені говорити ясно, впевнено і переконливо, коли я даю свідчення, щоб я виграв справу. Амінь.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.