4 добрих молитов про фінансовий прорив в цій важкій життя. Читайте з вірою в серці!

Архітектор Всесвіту, прошу Вашої допомоги в зміцненні фінансової безпеки моєї сім'ї. Я хочу побачити різке поліпшення в порівнянні з тим, як йдуть справи зараз.

У багатьох віршах відображені веління Бога, говорять Його дітям про благополуччя. Ось 4 хороших молитов про фінансовий прорив, які допоможуть надихнути та надихнути вас на шляху до успіху.

Молитва про різке поліпшення

Архітектор Всесвіту, прошу Вашої допомоги в зміцненні фінансової безпеки моєї сім’ї. Я хочу побачити різке поліпшення в порівнянні з тим, як йдуть справи зараз. Я хочу краще розпоряджатися фінансами для себе і своєї сім’ї.

Допоможіть мені дізнатися, що мені потрібно робити, щоб це відбулося. Я більше не хочу жити від зарплати до зарплати та в постійній залежності від боргів. Амінь.

Молитва про знання

Суверенний Господь, я з’являюся перед Тобою з приводу справи, яке Ти мені доручив. Я хотів би розвивати бізнес і робити його більш успішним, але відчуваю, що мені потрібно більше знань.

Прошу Тебе, Отче, подарувати мені успіх в навчанні, практиці та обговореннях з експертами в моїй області роботи. Будь ласка, розширите мої знання, щоб я міг домогтися успіху у своєму бізнесі. Амінь.

 ""

Молитва про винахідливість

Бог Перемоги, я шукаю способи розширювати та розвивати свій бізнес. В наші дні галузь настільки динамічна та інтуїтивно зрозуміла. Я не хочу відставати в цій гонитви, тому приходжу і прошу вашої допомоги.

Господь, я молюся, щоб Ти дав мені винахідливість, в якій я потребую, щоб розширюватися в нові області новими способами. Амінь.

Молитва про місцеперебування

Боже, мій охоронець обіцянок, у міру того, як я рухаюся вперед зі своїми планами щодо розширення і розвитку свого бізнесу, я бачу, що моє місце перебування не підтримуватиме цей ріст. Мені потрібно буде знайти новий будинок для свого бізнесу, тому я прошу ради, яку область Ви благословіть.

Господи, Ти знаєш, де мій досвід може найкращим чином задовольнити потреби громади. Будь ласка, приведи мене до Твого місця благословення. Амінь.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.