Молитви про розрив ланцюгів боргу і про план фінансового прориву. Читайте з вірою в серці!

Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя.

Молитва про розрив ланцюгів боргу

Господь, мій Божественний Захисник, мені потрібна Твоя допомога, щоб розірвати ці боргові ланцюга. Зізнаюся, я був сприйнятливий до маркетингових повідомлень і витрачав занадто багато коштів.

Я дозволив собі зануритися в постійні фінансові проблеми. Мені потрібні зрушення в моєму мисленні та звичках, а також мудрість, як розірвати ці ланцюги. Допоможіть мені раз і назавжди розібратися з моїми фінансами. Амінь.

Молитва про план фінансового прориву

Батько Світу, будь ласка, просвітите мене в розробці плану фінансового прориву. Мені потрібно вибратися з цієї гори боргів і розробити міцну фінансову стратегію, яка буде тримати мене на правильному шляху.

Допоможіть мені отримати контроль над своїми грошима, щоб я не витрачав більше, ніж заробляю. Я не хочу стати банкрутом. Будь ласка, підкажіть, що мені потрібно зробити. Амінь.

 ""

Молитва за фінансову революцію

Батьку, будь ласка, зробіть революцію в моїх фінансах. Допоможіть мені швидко взяти під свій контроль мої гроші, а не контролювати мене.

Я каюсь у своїх гріхах, які привели мене до цієї плутанини, і я клянусь, що більше не буду нехтувати роллю, яку Ти дав мені як розпорядника своїх ресурсів. Допоможіть мені з ретельністю вживати дії, які мені потрібно зробити. Амінь.

Молитва про перетворення

О Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя і то, як я керую фінансами.

Господи, покажи мені, як почати вигравати з моїми фінансами, замість того, щоб дозволяти грошей вислизати з моїх пальців. Працюйте зі мною, щоб змінити ситуацію так, щоб я став кредитором, а не позичальником. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.