Молитви за друзів і їхні родини, які страждають а також за хворих

Як мій добрий Пастир, Ісус, я знаю, що Ти поведеш мене в тихі місця і відновиш мою душу і тіло.

Молитва за друзів і сім’ю, які страждають

Милостивий Бог, Моє серце сумує про моїй подрузі, але я також дуже засмучений її сім’єю і друзями, які глибоко переживають масштаб цієї несамовитої ситуації. Оскільки ці члени сім’ї переносять свою біль і страждання, будь ласка, нагадай їм, що Ти також близький до того, щоб втішити їх. Коли їх долає смуток і страх, нагадай їм, що Ти не спиш, або навіть дрімаеш, Ти завжди пильний і готовий надати необхідну їм силу. Ти єдине істинне джерело зцілення і одужання. Оскільки вони забезпечують практичну турботу і сумлінно служать, будь ласка, зміцнюй їх, коли вони розчаровані. Коли вони піднімуть на Тебе очі, нагадай їм про Твою любов і про те, що присутність Твого Духа є їм в кожен момент кожного дня. Амінь.

Молитва за хворих

Як мій добрий Пастир, Ісус, я знаю, що Ти поведеш мене в тихі місця і відновиш мою душу і тіло. Я довіряю тобі і хочу слідувати Твоїм вказівкам. Допоможи мені привітати цей час не як перерву в моєму ретельно спланованому графіку, а як можливість знайти сили і харчування для майбутньої подорожі. Ти мій цілитель і мій великий лікар. Я дивлюся на Тебе і дякую за обіцянки в Твоєму Слові, які запевняють мене в Твоїй присутності і в Твоєї допомоги.

Молитва с верой поможет ближним

Навчи мене, чому Ти хочеш, щоб я навчився в ці неприємні часи, Господь. Допоможи мені не позбуватися від дискомфорту від оточуючих і покажи мені, як бути хорошим пацієнтом, поки я поправляюсь. У ці дні хвороби, Господь, я довіряю Тобі і прошу, щоб Ти зцілив мене. І коли Ти відновиш моє здоров’я, дай мені мудрість, щоб я міг ставитися до свого тіла як до храму Твого Духа. Я прагну стати на ноги, служачи Тобі, але я розумію, що навіть в хворобі я все ще можу наблизитися до Тебе. Спасибі Ісус! Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.