Молитви про позитивний розвиток, процвітання і успіхи в фінансах. Читайте з вірою в серці!

Господи, я прошу Тебе про значне збільшення мого заробітку, щоб я міг поставити свою сім'ю на міцну фінансову основу.

Молитва за фінансову революцію

Батько-чудотворець, будь ласка, зробіть революцію в моїх фінансах. Допоможіть мені швидко взяти під свій контроль мої гроші, а не контролювати мене.

Я каюсь у своїх гріхах, які привели мене до цієї плутанини, і я клянусь, що більше не буду нехтувати роллю, яку Ти дав мені як розпорядника своїх ресурсів. Допоможіть мені з ретельністю вживати дії, які мені потрібно зробити. Амінь.

Молитва про перетворення

Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя і то, як я керую фінансами.

Господи, покажи мені, як почати вигравати з моїми фінансами, замість того, щоб дозволяти грошей вислизати з моїх пальців. Працюйте зі мною, щоб змінити ситуацію так, щоб я став кредитором, а не позичальником. Амінь.

 ""

Молитва про успіх у фінансах

Господи, мій путівник, я хочу заробити більше грошей, ніж раніше. Я прошу Тебе про значне збільшення мого заробітку, щоб я міг поставити свою сім’ю на міцну фінансову основу, підготуватися до майбутнього і, що найбільш важливо, внести щедрий внесок в церкву і в Вашу роботу по всьому світу.

Надсилайте мене по кроках, які мені потрібно зробити, щоб рухатися вперед у фінансовому відношенні. Амінь.

Молитва про позитивний розвиток в процвітанні

Господь, моя частка, я благословенний тим, що ти маєш план для мене, Ти бажаєш вшанувати та процвітати мене, дати мені надію і світле майбутнє. Я знаю, що Ти хочеш захистити мене від лих. А тепер, Господи, допоможи мені співпрацювати з Тобою в досягненні та відзначення фінансової свободи.

Допоможи мені наполегливо робити важку роботу, необхідну, щоб дістатися до наступного рівня. Амінь.

Схожі статті

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!