Молитви, щоб позбутися від фінансових труднощів і почати жити нормально. Читайте з вірою в серці!

Жалісливий Бог, поглянь на мої біди та помилуй. Я біжу до Тебе за допомогою в цій фінансовій скруті, ховаючись під Твоїми крилами. Пішли диво з небес.

Молитва про звільнення

Вірний Батько, я приношу Тобі свої фінансові труднощі, знаючи, що Ти забезпечиш мої потреби. Ви не дозволите мені зануритися в ці бурхливі хвилі. Я вірю, що Ти врятуєш мене з цієї ситуації. Мене турбують всі ці рахунки, які необхідно сплатити, але я непохитно вірю у Твою здатність зберігати.

Я дякую Тобі за обіцянки позбавлення. Мені не потрібно боятися, тому що я сподіваюся на Тебе. Славлю Тебе, чудотворець мій. Амінь.

Молитва про рясні благословення

Праведний Бог, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти Бог Достатку, тому що я знаю, що моє фінансове диво станеться завдяки Твоїй божественну силу.

Ви можете рясно благословити мене, так що у всьому і в усі часи, маючи все, що мені потрібно, я зростаю в кожному доброму ділі. Я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

 ""

Ваша рука сили молитви

Господи, моя слава і сила, Ти знаєш усі мої біди та сльози. Зараз я схиляю коліна перед Тобою в упевненості, що мої відчайдушні фінансові проблеми відступлять. Я дякую Тобі за те, що ти приєднався до мене зараз, тому що мої власні зусилля марні.

Простягни руку сили та витягни мене з цієї ями. Дякую Тобі за силу в моїй слабкості. Я хвалю Тебе, могутній Бог, тому що Ти можеш зробити нескінченно більше, ніж я коли-небудь міг би попросити або подумати. Амінь.

Молитва про процвітання, а не про бідність

Жалісливий Бог, поглянь на мої біди та помилуй. Я біжу до Тебе за допомогою в цій фінансовій скруті, ховаючись під Твоїми крилами. Пішли диво з небес у Твоєму вірному і неминуще співчуття. Я хвалю і хвалю Тебе за те, що ти знайшов шлях до порятунку від цієї повені.

З багатства Твоєї слави постав мене на твердий ґрунт. Допоможіть мені слідувати Твоєї мудрості та вказівкам, що робити. Нехай процвітання бере вгору над бідністю. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.