4 сильних молитов про успіх і процвітання в житті і бізнесі. Читайте з вірою в серці!

Господи, нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть радість моєї душі сьогодні та в усі дні.

Ці сильні молитви про успіх і процвітання в бізнесі подадуть вам руку допомоги від Господа.

Молитва про успіх у бізнесі

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що Твоє слово просвітлює мої очі, очищає мою душу і зберігає мене для вічного життя. Твоє слово говорить, що я можу робити все через тебе, що зміцнює мене. Будь ласка, дайте мені сили, необхідні для успіху в бізнесі. Благослови мою роботу процвітанням для мого блага і для твоєї слави.

Нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть мир моєї душі сьогодні та на всі дні. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про успішні плани

Господь, Ісус Христос, дякую Тобі за те, що кожен хороший і досконалий дар походить від Тебе, Царя царів і Господа над панами. Ви пообіцяли, що якщо я передам вам все, що роблю, ви приведете мої плани до успіху. Я досягну успіху, якщо приведу свої плани у відповідність з вашою волею.

Дозвольте мені ясно чути ваш голос, коли ви даєте мені мудрість і керівництво. Нагадайте мені, що успіх не у світі, а в вас. Тепер нехай ти, Господь всього, даєш мені успіх в усі часи та з усіх боків. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

 ""

Молитва про процвітання

Пан над панами, спасибі, що твоя робота бездоганна, твої шляхи справедливі, ти – Бог вірності. Біблія говорить, що, якщо я буду ходити вашими шляхами та дотримуватися ваші заповіді, то буду процвітати в усьому, що я роблю, і куди б я не пішов. Дай мені впевненість, що, якщо я буду шукати твоєї волі, ти поблагословив мене процвітанням.

Нехай любов Отця, ніжність Сина і присутність Духа порадують моє серце і принесуть радість моєї душі сьогодні та в усі дні. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Зміцни мене молитва

Вірний Батько, спасибі, що ви абсолютно вірні; ви ніколи не забудете, ніколи не програєте і ніколи не повернете обіцянку. Ви сказали, що мені не потрібно боятися, тому що ви зі мною; Мені не потрібно турбуватися, тому що ти зміцниш мене і допоможеш мені. Коли мене лякають важкі справи, зміцнюйте мою віру в те, що мій успіх може залежати від вашої сили.

Нехай Бог Батько підготує мій шлях, Ісус Син направить мене по стопах, а Святий Дух охороняє мене на кожному шляху, по якому я йду. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.