Молитви про Боже шляху і процвітання, Читайте душевно і з вірою в серці!

Я скористаюся своїм успіхом, щоб розповісти про ваш велич і як свідчення вашої люблячої доброти.

Я не буду мати потребу в гарному – Молитва

Батько, Податель всіх благ, я хвалю Тебе за обіцянки Твого слова. Ви пообіцяли, що тим, хто довіряє вам, не бракуватиме в хорошому. Я спробую і подивлюся, що в тебе добре! Я висловлюю вам свою повагу до тих, хто боїться, що у вас є все, що їм потрібно.

Я буду хвалитися вашим ім’ям, тому що я вірю, що ви будете розвивати мій бізнес, робити його відомим і що процвітає. Я скористаюся своїм успіхом, щоб розповісти про ваш велич і як свідчення вашої люблячої доброти. Амінь.

Молитва за Божим планом

Мій Господь і мій Бог, Твоє слово дає мені інструкції про те, як прожити довге і щасливе життя. Ви сказали, що я повинен утримувати свою мову від злих слів і моїх вуст від брехні. Ви сказали: відвернутися від зла і робити добро, шукати світу і працювати для його підтримки.

Господь, я знаю, що коли я веду своє особисте життя і свої справи чесно і доброзичливо, я можу очікувати, що твої благословення будуть переслідувати мене. Дякую вам за перемогу в фінансах мого бізнесу. Амінь.

 ""

Молитва про кращий шлях

Мій Бог, Який дає більш ніж достатньо, я знаю, що у тебе є найкращий шлях. Я знаю, що віра в себе або проходження світовій системі – це просто рецепт катастрофи. Я розумію, що моє життя не належить мені, і що я не зможу будувати успішні плани без вашої милостивої допомоги.

Дякую вам за те, що є кращий спосіб вести мій бізнес, і це ваш шлях. Я не забуду віддати вам честь і похвалу, тому що саме ви даєте мені силу підняти цей бізнес на вершину. Амінь.

Здатність до молитви про багатство

Бог незліченних благословень, я визнаю Тебе як того, хто дає мені силу знайти багатство. Ви даєте мені можливість домогтися успіху – знання, плани, розуміння, ресурси та важливі контакти. Я знаю, що повинен багато працювати, слідувати вашим вказівкам і керуватися здоровим глуздом. Але, зрештою, ви – джерело мого щастя.

Нехай мій бізнес, що процвітає стане свідченням того, як ви працюєте з тими, хто живе для вас. Благослови мою компанію і допоможи мені добре використовувати дані мені Богом здібності. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.