Найсильніші ікони світу, які вилікують тіло і душу: зображення і їх історії

Представники різних релігій вірять в свої священні знаки. Для кого-то це хрестик, хтось вірить в рослин, хтось - в тварин.

Православному світі властиво молиться на ікони – такі собі лики святих, які ставлять в церквах і по кутах будинку. Ікон існує багато, але є кілька найсильніших, дія яких відчули на собі мільйони православних віруючих його світ.

Навіщо потрібні ікони?

У них є безліч властивостей, але одне і найважливіше – святі ікони допомагають людині з’єднатися з Господом.

Микола Чудотворець (Угодник)

Микола Чудотворець (Угодник)
Микола Чудотворець (Угодник)

Це один з центральних діячів в церковному світі, тому його по праву можна винести на перше місце. І не дарма, адже він є одним з найбільш важливих і шанованих.

Микола символізує благородство і справедливість. Його лик позбавляє віруючих від страшних хвороб і може навіть вберегти від содеяния гріха.

Спас Вседержитель

Спас Вседержитель
Спас Вседержитель

Образ Ісуса Христа, судді і Царя Небесного. Цю ікону знайшли ще в дванадцятому столітті нашої ери, і, існує думка, що ще князі російські перед походами і важливими зустрічами молилися на неї, щоб отримати милість Господню.

свята Трійця

свята Трійця
свята Трійця

Святий образ обов’язково присутній в кожному храмі, адже він вважається одним з найважливіших. Трійця – це в прямому сенсі три найсильніших духу – Творця, його Сина і Святого Духа.

Якщо під іконою молитися або попросити прощення, все обов’язково повернеться вам. Головне – молитися з вірою.

Ангел охоронець

Ангел охоронець
Ангел охоронець

Ми часто чуємо в побуті і розмовної мови фразу про ангела хранителя, якого не бачимо, але точно знаємо – він береже нас від небезпеки і злого умислу інших. Так і з цією іконою. Тим більше, ангели – це рятівники, які передають побажання віруючих людей Богу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.