Молитви про достаток та даруванні вірності в ці важкі часи. Читайте душевно і з вірою в серці!

Дякую вам за те райський спокій, яке виходить від того, що я довірив вам свою справу. Я щасливий, що ти - мій джерело всього сущого.

Бог дасть молитву

Господь століть, я дякую тобі за турботу про мене. Я дякую вам за те, що ви заповнили всі мої потреби з ваших славних багатств, даних мені дана в Христі Ісусі. І ви не просто забезпечуєте мої потреби, але ви даєте безмірний достаток.

Я щасливий, що ти – мій джерело всього сущого. Я знаю, що на мій бізнес впливає не світова економіка і рецесії, а Бог, якому належить худоба із тисячі пагорбів. Хвалю тебе за твою силу і постачання. Амінь.

Надприродний достаток і молитва за мир

Всемогутній Господь, я прошу Тебе надприродного достатку, супроводжуваного світом, якого немає у людей світу. Дякую вам за те райський спокій, яке виходить від того, що я довірив вам свою справу. Я дякую вам за те, що ви дозволили мені розпоряджатися ресурсами, якими ви мене благословили. Я знаю, що несу відповідальність перед вами за те, як використовую те, що ви мені дали.

Допоможіть мені вкласти їх з розумом і отримати хороший прибуток не тільки для моєї власної безпеки, але і для того, щоб мати можливість вкладати кошти в вашу роботу і просувати ваше королівство. Амінь.

 ""

Допоможіть мені бути вірним Молитва

Господь мудрості, ти вчив, що якщо ми вірні в малому, то будемо вірні в великому. Ви сказали, що якщо ми нечесні в дрібницях, ми не будемо чесні щодо більшої відповідальності. Господи, допоможи мені не залишитися ненадійним з мирським багатством.

Допоможіть мені бути вірним іншим і вам. Благослови мене, оскільки я чесний і відповідальний зі своїми клієнтами. Дайте мені сили розвинути мою віру в фінанси. І дозвольте мені використовувати благословення, які ви виливаєте на мій бізнес, щоб бути благословенням для інших. Амінь.

Молитва про Свого Бога, а не про гроші

Господь Бог, ти вчив, що ніхто не може служити двом панам, бо ми будемо віддані одному і будемо зневажати іншого. Батько, я хочу мати багатство та успішний бізнес, але я не хочу, щоб він належав мені. Я не хочу бути рабом свого бізнесу або грошей.

Я хочу служити Тобі та бути відданим тобі. Будь ласка, захистіть мене від поганого мислення або поганих звичок з моїми пріоритетами, коли справа стосується фінансів. Тримай мене вірним тобі. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.