Молитва на день прийдешній

Боже, дякую Тобі, що Твоя воля і Твій план завжди досконалі. Це може бути непросто завжди відчувати себе добре, але я знаю, що Ти бачиш загальну картину і знаєш, що краще для мене.

«Тому що мої думки – не ваші думки, і ваші шляхи – не мої шляхи», – заявляє Господь. «Як небеса вище землі, так і мої шляхи вище, ніж ваші шляхи, і мої думки, ніж ваші думки». (Ісая 55: 8-9)

Нехай вас утішить впевненість в тому, що перебування в Господу – це найнадійніший спосіб жити повноцінним, радісною і «мрією» життям: «Але благословенний той, хто довіряє Господу, чия впевненість в ньому. Вони будуть як дерево, посаджене водою, яка посилає своє коріння потоком. Він не боїться, коли приходить тепло, його листя завжди зелені. У рік посухи він не турбується і не може не приносити плодів ». (Єремія 17: 7-8)

Єдиний спосіб знайти душевне серце і радісне життя – це дозволити Йому любити нас, бути з нами і заповнити душевну біль, яку ми відчуваємо, Його милістю. Це не завжди дозволяє легко відмовитися від сну або залишити його без нагляду на якийсь час, і я знаю, що Бог це визнає. Не забувайте, що ми те, про що Він мріє і чого хоче, і Він так сильно любить нас. Його воля і мрії для нас більше, ніж ми можемо собі уявити і це більш ніж нормально.

Молитва

Боже, дякую Тобі, що Твоя воля і Твій план завжди досконалі. Це може бути непросто завжди відчувати себе добре, але я знаю, що Ти бачиш загальну картину і знаєш, що краще для мене. Ти завжди хороший. Ти завжди вірний. У Тебе завжди є стійка любов до своїх дітей. Це істини, які ніколи не будуть невірними, тому допоможи мені жити в світлі цих істин сьогодні. Допоможи мені знайти мир, коли я розмірковую над тим, що означає, що Ти завжди добрий, вірний і повний непохитної любові до мене. Допоможи мені зустрітися з упевненістю сьогодні, знаючи, що Твій план перевершує всі мої мрії. Господи, я люблю Тебе, дякую Тобі за життя, яке я маю в Тобі. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.