4 кращих молитов за померлих матерів, які читаються душевно і з вірою в серці

Господь Бог, у Своїй безмежній милості приведи мою улюблену мати, щоб вона зраділа перед тобою. Хай буде вона оточена вашими святими ангелами.

Страждати через втрату коханої людини – нелегкий подвиг, особливо для сина, який втратив матір. Ось 4 молитви за померлу матір, які можуть принести вам розраду.

Молитва покійної матері

Бог безмірної милості, твоєю силою Ісус переміг смерть і вознісся в славі. Я довіряю свою матір твою турботу в ім’я Ісуса Христа. Оскільки моя мати пішла, щоб жити з тобою в вічності, я дякую тобі за спогади, які у мене залишилися. Дякую вам за те, що вона створена на вашу образу і відбила вашу любов. Ти Господь усього життя, ти створив мою матір, і тепер ти назвав її будинком. Я молюся, щоб вона всю вічність насолоджувалася повнотою вашої присутності. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Спокій в раю – молитва

Живий Бог, хоча мої сльози течуть, я відчуваю себе щасливим, коли моя мати зробила свій останній подих і увійшла у ворота раю. Я дуже сумую за нею, але я чіпляюся за твою обіцянку порятунку тим, хто вірить в Тебе. Нехай вона відпочине в Раю до того останнього дня, коли ти повернешся, і ми будемо взяті з тобою в хмари. Допоможіть мені вшанувати її пам’ять, живучи життям безкорисливої ​​любові та служіння. Амінь.

 ""

Втіха в скорботній молитві

Господь, мій Бог, я дякую Тобі за те, що Ти Господь життя. Життя моєї матері була подарунком від тебе. Вона отримала любов як ваша дитина, і я вдячний за те, що вона вилила цю любов на мене. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли Ісус повернеться, щоб принести воскресіння мертвих. Я чекаю вічності, проведеної у твоїй присутності з моєю матір’ю і всіма твоїми людьми. Я з надією дивлюся в майбутнє без гріха, болю або смерті. Моя мати зустрічає вас лицем до лиця, і я прошу вас втішити мене. Амінь.

Радійте перед молитвою

Господь Бог, у Своїй безмежній милості приведи мою улюблену мати, щоб вона зраділа перед тобою. Хай буде вона оточена вашими святими ангелами. Дякую вам за те, що вона звільнилася від усіх страждань, болю і смутку. Я з нетерпінням чекаю славного дня, коли ми об’єднаємося в цьому радісному воскресіння, тому що наш Спаситель Ісус – перші плоди тих, хто спить. Я хвалю Тебе, люблячий Спаситель, бо ми перемогли смерть через Ваше спокутування. Амінь.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.