Дієві молитви за сестру: вибачення і подяки. Читаються душевно і з вірою в серці

Господи, я молюся, щоб моя сестра і я продовжували вихваляти Тебе і дякувати Тобі за наше спільне подорож по життю.

Молитва про прощення

Всемогутній Батько, Твоя любов багата. Ти вчиш нас прощати та нескінченно любити ближнього твого. Незалежно від гріха або зради, Ви виявляєте любов і прощення. Ти віддав свого єдиного сина, щоб ми пізнали силу благодаті.

Я молюся, щоб через Тебе я міг пробачити своїй сестрі у Христі. Хоча це тисне на моє серце, я прошу Тебе направити мене і явити мені благодать. Я молюся про новий початок і новий шанс проявити любов так само як і Ти. В ім’я Ісуса, амінь.

Подяка моїй сестрі – молитва

Господь Ісус, я дякую Тобі за мою сестру. Я вдячний за наші зв’язки, зроблені Вами, і за нашу непохитну любов. Спасибі, що навчили нас основам любові, щоб ми могли проявляти любов один до одного. Спасибі, що благословили моє життя з сестрою. Сестра, яка слухає, піклується і любить.

 "" Спасибі за те, що подарували мені компанію, коли життя сіра, і дружбу, коли життя яскрава. Я молюся, щоб моя сестра і я продовжували вихваляти Тебе і дякувати Тобі за наше спільне подорож по життю. Амінь.

Молитва про сестринські труднощі

Дорогий Небесний Отець, я молю Тебе в розпачі та безнадії. Я бачу, як в цьому світі придушуються тяготи та несправедливість. Я бачу ненависть вище любові. Я оплакую цю біль. Будь ласка, Господь, принеси Твоїм дочкам надію і рівність. Будь ласка, відкривайте можливості любити та прощати.

Будь ласка, об’єднайте сестер Христа, щоб поширювати любов у цьому благословенному світі. Надсилайте нас, щоб подолати негаразди та знайти світло через Тебе. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!