3 сильних і дієвих молитви про чудеса. Читаються душевно і з вірою в серці

Ці потужні молитви про те, щоб чудеса відбулися, запропонують вам досконале підбадьорення, щоб ви були готові отримати свої благословення від Господа.

Ходіння з Господом означає, що ви готові отримати чудо в будь-який момент. Ці потужні молитви про те, щоб чудеса відбулися, запропонують вам досконале підбадьорення, щоб ви були готові отримати свої благословення від Господа.

Молитва “Немає нічого неможливого “

Небесний Отець, спасибі, що для тебе немає нічого неможливого. Почуй мою молитву про диво. Наповни мене вірою, що зможеш відповісти. Те, що мені здається неможливим, у ваших силах.

Коли я не можу придумати рішення, ви все одно можете діяти. Будь ласка, допоможіть мені повірити, що ніщо, з чим я стикаюся в житті, не може зрівнятися з вами.

Ні смерть, ні життя, ангели або правителі, сьогодення або майбутнє, висота або глибина, або що-небудь ще в усьому творінні не зможуть відокремити мене від вашої любові. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва віри, щоб зрушити гори

Господь Бог, Ім’я більший від імен, твоя сила безмежна, і твоїй силі немає кінця. Ви сказали, що віра, навіть мала, як гірчичне зерно, може рухати гори. Зараз, коли я дивлюся на гору, Господь, і відчуваю, що моя віра слабка, що не здивуєш ти мене своєю чудовою силою. Нагадай мені, що ти контролюєш все в моєму житті.

Ви можете зробити набагато більше, ніж все, про що я прошу або навіть можу уявити, в залежності від тієї сили, яка діє всередині мене. Слава тобі в усі покоління, на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Сильна Іменна молитва

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що Ти моя сила і моя пісня, Ти наповнюєш моє серце радістю. Ваше ім’я сильне. Від твого імені трясуться гори та шумлять моря. Твоє ім’я радісно співає творіння. При твоєму імені демони втікають.

При твоєму імені кожне коліно схилиться, і кожен язик визнає, що ти Господь. В ім’я твого могутнього я підношу свою молитву. Запевняю мене, що немає сили вище твого імені.

Дай мені вічну розраду і добру надію через благодать, втішай моє серце і зміцнюй мене на кожному кроці, який я роблю. Через ваше могутнє ім’я, амінь.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!