Молитви, щоб ваш шлях у житті був безпечним і успішним. Читайте з вірою в серці

Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і укріплений в любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання.

Молитва про процвітання бізнесу

Господь, моя Скала і Визволитель, дякую Тобі за те, що Ти створив все і в тебе все тримається. Ви сказали, що у вас є плани та мета для мене, плани забезпечити мені процвітання, щоб не завдавати мені шкоди. Дозвольте мені довірити вам свій бізнес. Хай буде в мені слово Христа, навчивши мене усю мудрість.

Чи можу я працювати з вдячністю в моєму серці Бога. Що б я не робив, словом чи ділом, нехай я все роблю в ім’я Господа Ісуса Христа, дякуючи Богові Отцеві. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про успішний шлях

Творець Бог, спасибі тобі за те, що у тебе є плани на мою користь і твою славу. Твоє слово говорить, що ти змусиш все працювати разом для мого блага. Будь ласка, слідкуйте за моїм бізнесом, захищайте мене від небезпек і ведіть мене по шляху до процвітання та успіху.

Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і укріплений в любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання. Так виповниться я всією повнотою Бога. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про безпечне майбутнє

Люблячий Батько, спасибі, що знаєш усі мої потреби. Ви обіцяли, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися зі своїми проханнями до Бога. Коли я турбуюся про свої справи, будь ласка, дай мені світ. Нагадай мені, що, хоча я можу помилятися і зазнати невдачі, моє майбутнє в тобі.

Нехай ти, Бог усякої благодаті, що покликав мене через Христа Ісуса до вічної слави, зробиш, сильним. Тобі слава і честь на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.