21 січня День ангела для Василини: значення імені, характер і яка доля у дітей названих цим ім’ям

З дівчат з ім'ям Василіса виходять хороші та досвідчені керівники. Вони прекрасно можуть співпрацювати з підлеглими та управляти ними.

Значення імені

Якщо перекласти з грецької мови, то слово Василіса означає – цар. Це не власна назва, а титул – дочка царя.

У казках дуже часто дівчата були з ім’ям Василіса. Їм доводилося пройти багато поневірянь перш ніж вони домоглися свого щастя. Це популярне ім’я в Стародавній Русі. Як правило, в казках до імені Василіса додавалися такі слова: Василіса Премудра або Василіса Прекрасна. Вона могла постояти за себе і вважалася хороброї дівчиною.

Характер

Василини завжди займає перші місця в спорті та на сцені. Дівчата і жінки з ім’ям Василіса володіють внутрішньою силою навіювання на інших людей. Це дається їм просто. У них потужна енергетика. Щоб енергія Василини гармоніювала з її ім’ям, потрібно знайти траву Василини.

І коли вона буде у вас, то Василіса завжди буде мудра і прекрасна. Цю траву можна знайти в лісі. В кімнаті вона прекрасно росте взимку і допомагає Василини у всьому. До того трава може навіювати віщі сни.

 ""

Доля

З дівчат з ім’ям Василіса виходять хороші та досвідчені керівники. Вони прекрасно можуть співпрацювати з підлеглими та управляти ними. Вона все домагається самостійно і завжди досягає своєї мети.

талісман

Талісман для Василини, як “царської” дочки – це кільце на якому повинна бути зображено черепаху. Щоб до неї шанобливо зверталися Василиса повинна носити це кільце. Коли дівчата з цим кільцем підуть на важливу зустріч, то закінчиться все позитивно на її користь.

Їй будуть завжди везти з цим кільцем. Якщо Василиса вночі 21 січня побачить сон в якому їй наснитися трава Василиса, то скоро буде удача для неї. Потрібно не пропустити свій шанс!

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.