Молитви про швидке зцілення. Читайте душевно і з вірою в серці

Ці молитви допоможуть зцілитися і пробачити за принесену образу. Не тримайте зла в серце.

Час приносить зцілення

Дорогий Бог, якщо чесно, бувають моменти, коли я відчуваю сильний біль. Важко продовжувати. Там немає посмішок. Я не відчуваю радості. Будь ласка, допоможи мені довіряти Тобі, коли це важко. Допоможи мені повірити, що з часом Ти зможеш зробити щось прекрасне в моєму житті. В Ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва – прохання про зцілення

Господи, здається, що мій світ звалився, кидаючи мене в іншу глибоку темну яму. Я приходжу до Тебе шукаючи порятунку. Я відчайдушно потребую Тебе, безпорадний і наляканий. Сьогодні я віддаю перевагу довіряти Тобі, навіть в темряві, знаючи, що Твоє зцілення для мого життя вже в дорозі. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про емоційне зцілення через прощення

Боже, я визнаю, що іноді буваю сильно емоційний і нестриманий. Я згадую те, що було зроблено і як це було зроблено. Я не хочу більше так робити. Сьогодні я прощаю ________ (ім’я людини) за _________ (то, що ви зробили проти нього) і більше не буду ображати його. Я також приймаю Твоє прощення за мій гріх і більше не буду жити в ганьбі та засудження. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва, про використання сумного досвіду

Дорогий Господи, дякую Тобі за те, що я поправив мене, наповнив мої порожні місця Душі та зцілив мене Своїми милостями. Допоможи мені стати інструментом зцілення, ділячись хорошими новинами про те, що Ти зробив у моєму житті. Допоможи мені ніколи не витрачати даремно мої печалі, але вклади набутий мною досвід в того, хто його потребує. В ім’я твоє, Амінь.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.