Молитви про здоровий сімейному способі життя. Читайте душевно з вірою в серці

Господи, нехай світ в родині цвіте, як пишний сад, щоб інші могли бути притягнуті Твоєї викупної благодаті.

Молитва про здоров’я сім’ї

Ісус, Великий Лікар, Ти вчиш нас, що Бог знає навіть кількість волосся на нашій голові. Якщо Ви це знаєте, наскільки більше Ви обізнані про всі наші хвороби та немочі? Вони часто переслідують нас і крадуть наш спокій, оскільки ми постійно ними стурбовані.

Зціли тіла моєї сім’ї від всіх хвороб, щоб ми могли жити у світі. Допоможіть нам, щоб ми могли приділяти більше уваги Вам, а не собі. В ім’я Твоє дорогоцінний, амінь.

 ""

Молитва про здоровий сімейному способі життя

Єгова Рафа, мій Цілитель, сім’я найкраще працює, коли є почуття власної гідності. Невпевненість накопичується, коли ми робимо не кращий вибір в способі життя. Тому направляйте нас, щоб моя сім’я могла вести більш здоровий спосіб життя і сприяти миру між нами. Допоможіть нам приймати мудрі рішення.

Захистіть нас від спокуси наркотиків, алкоголю та інших вад, які можуть зруйнувати гармонію між нами. Замість цього дайте нам голод по слову Твоєму, яке є нашим хлібом життя. Амінь.

Молитва подяки за мою сім’ю

Праведний Спаситель, де є вдячні серця, незабаром настане мир. Серце, задоволене вдячністю, що не сіє розбрату. Безтурботність обов’язково слід за вдячним серцем. Оскільки Ти люблячий, я дякую Тобі за неймовірні дари, які Ти подарував мені та моїй родині.

Я прошу, щоб Ви продовжували дозволяти світу проявлятися між нами. Нехай він цвіте, як пишний сад, щоб інші могли бути притягнуті Твоєї викупної благодаті. Амінь.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.