3 сильних молитов про віру і керівництві. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, допоможіть мені повірити в ваші обіцянки. Допоможіть мені зосередити свій погляд на тобі, коли я біжу по життю.

Щоденні прогулянки та розмови з Господом гарантують, що ви живете відповідно до Його волі. Ці потужні молитви про віру і керівництві будуть підбадьорювати вас на кожному етапі шляху.

Молитва за вірою

Отець вічності, дякую Тобі за твою вірність протягом поколінь. Вірою я бачу вашу могутню руку у творінні та в життях вашого народу протягом усієї історії. Вірою ваші діти пішли за вами через пустелю. Вірою ваш народ волав до вас про світ і милосердя. Вірою в Ісуса ваші діти були врятовані від гріха.

Допоможіть мені повірити в ваші обіцянки. Допоможіть мені зосередити свій погляд на тобі, коли я біжу по життю. Допоможи мені ходити вірою, а не видінням. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва настанови

Творець Бог, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки. Що б я не робив сьогодні, ваш люблячий погляд звернений на мене, і ви обіцяли направляти мене.

Я нічого не можу зробити, якщо ти не дав мені сил. Бажання мого серця можуть бути задоволені тільки в тебе. Направляй мої кроки, Господь, слідувати за тобою. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Віра в Ісусову молитву

Небесний Отець, спасибі, що чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Почуй мою молитву про віру. Коли Ісус побачив, як паралізованої людини спускають через дах, він побачив віру друзів цієї людини. Їх віра полягала в тому, що Ісус міг щось зробити в їх ситуації. Дай мені ту ж віру.

Будь ласка, допоможіть мені прийти до вас з усіма моїми проблемами та труднощами, знаючи, що якщо я прийду до вас, ви зможете змінити ситуацію. Ти Цар віків, безсмертний, невидимий, єдиний Бог. Тобі честь і слава на віки вічні. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.