Молитви про ясний розум і душевний спокій. Читайте з вірою в серці!

Господи, нехай світи мені та принось ясний розум, вільний від чинників, що відвертають, і мудрість знати, що робити.

Молитва про ясний розум

Боже, що сидить над херувимами, яви Свою славу, що сяє. Покажи мені свою могутню силу. Прийди, щоб врятувати мене, тому що мій розум стурбований усіма цими суперечливими думками та рішеннями, які я повинен прийняти.

Нехай Твоє обличчя світить мені та приносить ясний розум, вільний від різних чинників, і мудрість знати, що робити. Розчисть шлях переді мною і живи мене, о Владико Небесних Військ. Амінь.

Молитва про душевний спокій-4

Допоможіть мені позбутися від горя молитва
Батько, я молю Тебе, підносячи руки до неба, просячи, щоб Ти витягнув мене з мого горя і благословив мій розум досконалим світом.

Мене переповнює туга по Твоєї допомоги. У моїй глибокій біді я шукаю Тебе, Господь. Я згадую все, що Ти зробив, тому що Ти Бог великих чудес! О Боже, твої дороги вони святі, а Своєю сильною рукою Ти викупив мене. Амінь.

Молитва про душевний спокій-5

Молитва про розум, вільному від мук
Господь, бажання всіх народів, Ти дозволив мені пройти через багато страждань, але я впевнений, що Ти знову повернеш мене до багатого життя і витягнеш мене з цих глибин депресії.

Будь ласка, звільніть мене від мук і ще раз втішити мене. Я хвалю Тебе, бо Ти вірний Своїм обіцянкам, про мій Бог, я кричу від радості, тому що Ти викупив мене. Амінь.

Молитва Господу Миру

Господь Миру, я щиро бажаю, щоб Ти дав мені Свій світ завжди та в будь-якій ситуації. Я дякую Тобі за те, що Твоя присутність покриває мене світом, коли я перебуваю в Тобі та Твої Слова перебувають в мені.

Господь, Ти єдиний справжній миротворець, і Ти знаєш занепокоєння, яке мучить моє серце. Будь ласка, дай мені Твій благословенний спокій в моєму дусі. Вся честь, слава і хвала імені Твоєму, амінь.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.