Ці молитви допоможуть прибрати образу і гнів, а також не дати зламатися в наш важкий час

Дорогий Господь, прости мене за те, що іноді приходжу до Тебе за допомогою тільки після того, як я вичерпав усі зусилля, щоб вирішити проблему самостійно.

Зцілити зломленого

Дорогий Господь, Ти жалісливий, милостивий, вірний і могутній. Будь ласка, прости мене і моїх близьких за те, що ми не корилися. Будь ласка, принеси позбавлення і зцілення _________________ (ім’я хто просить). Вилий нам Свою милість сьогодні і допоможи мені слідувати Твоєму керівництву. Амінь.

Даруй мені духовне зцілення

Дорогий Господь, прости мене за те, що іноді приходжу до Тебе за допомогою тільки після того, як я вичерпав усі зусилля, щоб вирішити проблему самостійно. Будь ласка, наповни мене світом, який перевершує всі розуміння в ситуаціях, з якими я стикаюся. Даруй мені духовне зцілення і допоможи мені побачити, як Ти працюєш в мені і через мене. Спасибі за те, що Ти завжди мене чуєш. В Ім’я Ісуса, амінь.

Молитва, щоб повірити в чудо

Небесний Отець, наскільки я довіряю Тобі, я знаю, що є сумніви, що заважають моїй вірі. Господи, я хочу, щоб Ти прогнав ці сумніви. Сьогодні я вирішив повірити в диво, яке, як я знаю, Ти зробиш в свій дорогоцінний час. Дякую Тобі за зрослу віру і за те, що Ти будеш робити в моєму житті для Твоєї слави. В ім’я Ісуса, амінь.

Зціли образу і гнів

Дорогий Господь, в мені стільки болю і гніву. Я втомився жити так. Я даю Тобі зцілити мою біль. В Ім’я Ісуса, амінь.

Молитва, щоб знайти джерело болю

Дорогий Бог, мені потрібна Твоя допомога. Мені боляче, і мені потрібно, щоб Ти допоміг мені впоратися з моїм джерелом болю і направив мене на шлях зцілення. Будь ласка, покажи мені, де я можу отримати допомогу в Твоєму Слові або через Твоїх людей. Допоможи мені набратися терпіння, поки я чекаю, коли Ти відповіси на мої молитви. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.