4 лютого день ангела для Миколи: що означає це ім’я, характер і доля у хлопчиків названих цим ім’ям

Сам справляється з проблемами та не любить "виносити сміття з хати". У жінок він цінує красу і духовність. Незнайома компанія його напружує.

Микола перекладається з грецької – переможець народів

Характер

Це потайний і сильна людина. Микола має велику кмітливістю. Ніхто не може сказати про що ця людина думає і що хоче. Він загадка для інших. Микола володіє величезним самовладанням. У нього холодне серце і його мало, що цікавить в житті, щоб його зачепило по-справжньому.

Він може дивитися на життя і на навколишніх його людей зверхньо. Але з огляду на його агресивності він буде скинутий з п’єдесталу на який себе сам поставив. Однак Микола з добротою ставиться до людей які до нього добрі. З ними він може бути ніжний і відданий.

 "" Це врівноважена людина, дуже працьовитий, але важкокерована коли потрапляє в стресову ситуацію.
Може сам собі організувати побутові умови та впоратися з дому без дружини. Велелюбний і ревнивий чоловік.

Сам справляється з проблемами та не любить “виносити сміття з хати”.
У жінок він цінує красу і духовність. Незнайома компанія його напружує.

Відносини з людьми

Микола мало більш і фізично розвинений. Це практична людина з кмітливістю. Він прекрасно може продати авто і дефіцит для нього не проблема. Завжди згоден заробити зайву копійку.

Якщо його цікавить якась справа він докладе максимум зусиль для досягнення мети. Простий і доброзичливий з людьми. У Миколи завжди багато товаришів. Діти ставляться до нього добре.

Микола ніколи не починає сварку першим. Однак якщо його зачепили, то він стає некерованим і вибуховим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.