5 лютого день ангела для Катерини: що означає це ім’я, характер і доля у дівчаток названих цим ім’ям

Жінки з цим ім'ям недурні, величні та доброзичливі. У них відмінне почуття такту. Вона ніколи не зізнається, що для неї дуже важливо, що про неї думають інші люди.

Катерина перекладається з грецької мови як – чистота, незаплямованість, в розмовному варіанті вживається ім’я Катерина.

Характер

Катерина є сильною, прямою і чесною натурою. Це добрий, безкорисливий і не кокетливий чоловік. Вона дуже впевнена, що ніяка “бруд” до неї не може пристати і її зганьбити. Це мрійливий і героїчна людина. Однак в сучасному світі мало романтики, тому Катерина сама собі придумує мрію і її виконує. Жінки з цим ім’ям недурні, величні та доброзичливі. У них відмінне почуття такту. Вона ніколи не зізнається, що для неї дуже важливо, що про неї думають інші люди.

Тип

 "" Катерина, є легковозбудима, нервовим холериком. Може швидко розпалюватися. У неї може бути багато претензій до інших людей. Всі думають, що вона горда і неприступна жінка, проте це не так. Катерина не смілива і не впевнена в собі людина.

Психіка

Це інтелігентна людина і вона дає відчути це іншим. Приймає все близько до серця. Жінки з цим ім’ям з важким характером. Однак життя у них цікава і насичена.

Воля

Це жінки з сильною волею, але іноді її не вистачає, щоб до кінця розв’язувати всі питання. Дуже часто вона ображається на інших і довго сердитися.

Збудливість

Занадто сильна, щоб залишався час на рефлексію.

Поле діяльності

Вона не рветься на роботу і не “горить” нею. Хоча на вигляд це начебто діяльна людина. Катерина не витримана людина і хоче завжди зловити двох зайців. З такої жінки може вийти хороший журналіст і рекламний агент.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.