Молитви Агнця Божого і нового творіння. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, старе пішло, нове тут. Мій гріх пішов, і я став праведником. Моя слабкість пішла, і я отримав Твою силу.

Молитва, щоб не збитися зі шляху істинного

Люблячий Батько, дякую Тобі за те, що у тебе є плани щодо мене, які призначені для мого блага і твоєї слави. Хоча я схильний збиватися з твого шляху, ти переслідуєш мене і знову притягаєш до себе. Прости мене, Господи, за ті часи, коли я заблукав. Ви обіцяли, що ваш світ, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі.

Нагадайте мені, що через життя, смерть і воскресіння Ісуса я живу з вами у світі. Нехай цей спокій наповнить все моє життя. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва Агнця Божого

Господь Ісус Христос, Ти сказав, що отримали багато вибачення будуть багато любити. Зізнаюся, мені часто не вистачає любові до тебе, тому що я втрачаю з уваги, скільки мені прощено. Не минуло й дня в моєму житті, щоб я не потребував твоєму прощення і милості. Ні дня в моєму житті не пройшло, щоб ти не хотів і не міг пробачити.

Я дякую вам за те, що ви агнець Божий, що знімає гріхи світу. Дякую вам за те, що в вас я вільний від страху смерті та отримав дар вічного життя. В ім’я твого могутнього. Амінь.

Молитва нового творіння

Бог-Творець, я дякую Тобі за те, що у Христі я нове творіння. Старе пішло, нове тут. Мій гріх пішов, і я став праведником. Моя слабкість пішла, і я отримав твою силу. Мій сором пішов, і я отримав вашу радість. Мої ланцюга зникли, і моє серце було звільнено!

По твоїй великої милості ти дав мені нове народження в живу надію через воскресіння Ісуса з мертвих. Нехай мої уста наповняться хвалою тобі. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.