Молитви і притчі про довіру і розумінні людей і Господа. Читайте з вірою в серці

Батько, в моєму серці багато планів, але я молюся, щоб Твоя мета затріумфувала. Нехай Твоя воля виповниться в моєму житті.

Притчі 4: 7

Отець Небесний, дякую Тобі за те, що ти наставляєш мене і вчиш того, як я повинен йти. Я знаю, що Ти будеш наставляти мене своїм люблячим поглядом. Я молюся, щоб моє керівництво виходило виключно від Тебе і Твого слова.

Я молюся, щоб моє терпіння і розуміння виходили від Тебе, а не від людини, тому що людина не знає всього, як Ти. Я буду шукати Тебе за мою мудрість і моє розуміння. Дякую пане. Амінь.

Притчі 21: 2

Милостивий Господь, іноді я думаю, що мої власні шляхи вірні, але Ти зважуєш моє серце і знаєш мої наміри. Замість того щоб моя плоть була моїм внутрішнім провідником, дозволь Твоєму Духу вказувати мені шлях, по якому я повинен йти.

Я молюся, щоб я став чуйно чути Твої настанови, щоб знати, що робити. Господи, допоможи мені жити з Тобою праведно і відокремитися від світу. Навчи мене терпінню, молю, амінь.

Молитви і притчі
Молитви і притчі

 

Коринтян 4:18

Прекрасний Бог, я молю, щоб я зосередив свій погляд не на тому, що бачимо, але на тому, що невидимо, бо щось, що, мабуть, тимчасово, а то, що невидиме, вічно. Господи, я молюся, щоб не діяли в тимчасовому, але нехай мій спосіб життя виходить з розуміння вічного.

Я молюся, щоб мій фокус ніколи не зміщувався з Тебе, бо Ти вічний, Ти не зник і не змінився. Амінь.

Притчі 19:21

Батько, в моєму серці багато планів, але я молюся, щоб Твоя мета затріумфувала. Нехай Твоя воля виповниться в моєму житті, і нехай плани, які Ти випустив на небесах, приведуть у відповідність тут, на землі.

Я молюся, щоб я зрозумів Твою мету для мене, щоб я не відхилився від неї та не забув її. Нехай мої бажання збігаються з Твоєї метою, щоб мій спосіб життя не суперечив мені. Це молитва мого серця. Амінь.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!