Молитва, щоб все хворіють дітки були здорові. Читайте з вірою в серці!

Господи, ми запрошуємо тебе прийти силою Святого Духа і зцілити цього прекрасного дитини.

Якщо ваша дитина хвора вдома чи в лікарні, на цій сторінці пропонується молитва за його зцілення, в тому числі молитва за його одужання, коротку молитву за хвору дитину.

Молитва за хворого дитини

Батько, спасибі, що коли твій Син прикрасив цю землю, Він привітав дітей і благословив їх. Спасибі, що та ж сила, яка воскресила Його з мертвих, зараз діє. Господи, ми запрошуємо тебе прийти силою Святого Духа і зцілити цього прекрасного дитини.

Прийди та пульсуй через його тіло своїм Духом. Принесіть своє зцілення і зміцните його істота. Ми просимо, щоб в ім’я Ісуса ця хвороба залишила його тіло зараз. Спасибі, що ви чуєте нашу молитву і що б не трапилося, Ви дорожите цією дитиною і тримайте його на долоні зараз і завжди. Амінь.

Моліться з вірою
Моліться з вірою

А оце благословення для батьків молиться за свою дитину або немовляти за його або її захист, зцілення і фізичне відновлення:

Молитва про захист сім’ї

Господи, нехай буде з нами кожен день. Направляючи та ведучи нас завжди ніжно. Господи, та будеш стояти над нами, допоможи нам побачити надію на майбутнє, на все, чим ми можемо бути. Господи, підтримай нас, коли Ми занадто розбиті або втомилися, щоб дійсно мати сили.

Господь буде попереду нас, згладжуючи наші шляхи, Захищаючи та благословляючи місця, які ми проходимо. Господь буде позаду нас, зцілюючи наші рани, прощаючи наші помилки та роблячи нас новими. Ісусе, будь всередині нас, ця сім’я твоя. В ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.