Молитви, які зроблять вас міцними душею і тілом. Читайте з вірою в серці

Господь Ісус Христос, Ти ім'я вищий від усякого іншого імені. При твоєму імені кожне коліно схилиться, і кожен язик визнає, що ти Господь всього.

Коли ви просите в молитві у Господа щось, то потрібно, щоб душа у вас була чиста і ви з вірою молилися.

Славна світла молитва

Господь Ісус Христос, Ти ім’я вищий від усякого іншого імені. При твоєму імені кожне коліно схилиться, і кожен язик визнає, що ти Господь всього. Якщо ти за мене, хто проти мене? Коли я відчуваю конфлікт і замішання, захистіть мене від неприємностей і допоможіть мені знайти спокій.

Ти той, хто може високо підняти мою голову. Будь ласка, допоможіть мені пройти крізь темряву до Твого славного світла. Дай мені мудрість в моїх рішеннях і направ мої кроки сьогодні через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитва про присутність Бога

Могутній Бог, немає межі твоїй силі та немає межі твоєї любові. Я молюся про захист з великою впевненістю в вашому характері та вашій роботі від імені вашого народу. Ніщо не може стримувати або утримувати вас. Ніхто не може перешкодити вашим цілям і вашим планам. Бережи мене в безпеці у Твоїй присутності, Господь, все дні мого життя. Можу я бути вільним від страху, тому що ти завжди поруч зі мною. Почуй мене, коли я кличу до Тебе, Господь, і дай мені відповідь сьогодні. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 "Так,
Так, по вірі вам буде!

Зміцни мене молитва

Вічний, люблячий Бог, дякую Тобі за невичерпні благодать і милість. У вашому слові сказано, що, хоча у праведників може бути багато страждань, ви позбавите свій народ через все. Захисти моє серце від твого шляху. Захисти мій розум від непотрібних думок. Захисти мій рот від образливих слів.

Захищайте мої дії, щоб я вірно служив вам у всьому, що роблю. Зміцни мене в важкі часи. Неси мене, коли я не можу йти далі. Допоможіть мені щиро довіритися вам. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва, що перемагає

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти зробив мене, і ти знаєш мене краще, ніж я сам. Я не натрапляю на труднощі, які не були б вам відомі або зрозумілі. Ти обіцяв пожвавити мене, коли я буду в біді, врятувати мене від моїх ворогів і протягнути свою могутню руку, щоб захистити мене. Допоможіть мені повірити в ваші обіцянки всім серцем, усім розумом, всією душею і всією своєю силою.

Заміни мій страх вірою. Допоможи мені жити в істині, що я більше, ніж переможець через тебе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.