Молитви допомагають набути впевненості в житті. Читайте з вірою

Господи, видаліть все нечестиві думки, мотивації або наміри, які живуть в мені. Очисть мене, щоб я став праведником.

Коли ми відчуваємо, що перебуваємо в духовній битві в життя, пошук захисту Господа може принести полегшення. Ці потужні молитви про очищення і захисту будуть нагадувати вам, що Бог завжди все контролює.

Дорогий Господь, будь ласка, обмий мене повністю від мого беззаконня та очисть мене від мого гріха. Батько, я прагну бути схожим на Тебе, але гріх тримав мене далеко від Тебе. Я молю, щоб Ти очистив мене від мого гріха і простив мені те, що я промахнувся.

Очисть мене духовно, емоційно і фізично, щоб я міг бути кращим посланником Христа. Господь, я молюся про те, щоб мене менше і більше Тебе, щоб я міг бути чистим у Твоїх очах. Амінь. Псалом 51: 2

Так, по вірі вам буде
Так, по вірі вам буде

Бог Любові, я сповідую свої гріхи, тому що Твоє слово говорить мені, що Ти вірний і праведний, щоб пробачити мені мої гріхи та очистити мене від усякої неправди. Очисть мене іссопом (як це робили стародавні євреї), і я буду чистий, обмий мене, і стану біліший від снігу.

Видаліть всі нечестиві думки, мотивації або наміри, які живуть в мені. Очисть мене, щоб я став праведником. В ім’я Ісуса, амінь.
1 Івана 1: 9 і Псалом 51: 7

Господи, сотвори в мені чисте серце та обнови в мені стійкий дух! Слухайте крики мого серця прямо зараз, тому що нечистота, яка оточує мене, – це те, що ворог намагався використати проти мене, щоб убити та знищити мене.

Я заявляю, що Твоєї суверенною силою і вірою, яку я маю на Тебе, я буду очищений, тому що я Твій, і Ти прийшов, щоб я міг мати в Тобі життя з надлишком. Амінь.
Псалом 51:10

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.