Молитви, які допоможуть вам справитися з труднощами в житті. Читайте з вірою в серці

Святіший Отець, я молю про Твій божественний захист, нехай це буде очевидно у всіх сферах мого життя.

Господи – Спаситель! Бо в цей день буде здійснено спокутування мене, щоб очистити мене. Я проголошую, що буду чистий від всіх своїх гріхів перед Тобою, Батьком Вічним. Ти послав Твого єдинородного Сина, щоб через Нього я не загинув, але був врятований обмиванням моїх гріхів кров’ю Ісуса Христа.

Я не гідний цього, але я дякую Тобі за те, що Ти дозволив Ісусові бути моїм захисником і проявив до мене велику благодать. Амінь.
Левіт 16:30

Господи, ти моє притулок. Ти захистиш мене від бід і оточили піснями звільнення. Спасибі, що очистили мене, щоб я міг бути позбавлений і захищений Тобою.

Дякую Тобі за те, що ти для мене охорона та сила, постійна допомога в біді Я дивлюся на Тебе у важкі часи, тому що я знаю, що немає кращого захисника, і немає нікого, хто стоїть непереможним, як Ти, Єгова-Ніссі. Батько, Ти царюєш в перемозі! Амінь.
Псалом 32: 7 і Псалом 46: 1

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Святіший Отець, я молю про Твій божественний захист, нехай це буде очевидно у всіх сферах мого життя. Я заявляю, що ніяка зброя, створене проти мене, не буде успішним, і я спростую усякий язик, який звинувачує мене.

Це спадщина Твого слуги, і це моє виправдання від Тебе. Заздалегідь дякую Тобі за те, що я не постраждаю від ворога, який нишпорить навколо, як рикаючий лев, шукаючи, кого він може вбити або знищити. Амінь.
Ісайя 54:17 і 1 Петра 5: 8

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.