Молитви дають спокій і захист від бід. Читайте з вірою в серці

Господи, сотвори в мені чисте серце і обнови в мені стійкий дух! Почуйте крики мого серця прямо зараз.

Боже любові, я сповідую свої гріхи, тому що Твоє слово говорить мені, що Ти вірний і праведний, щоб пробачити мені мої гріхи та очистити мене від усякої неправди.

Очисть мене иссопом (як це робили стародавні євреї), і я буду чистий, обмий мене, і стану біліший від снігу. Видаліть всі нечестиві думки, мотивації або наміри, які живуть в мені. Очисть мене, щоб я став праведником. В ім’я Ісуса, амінь.
1 Івана 1: 9 і Псалом 51: 7

Господи, сотвори в мені чисте серце та обнови в мені стійкий дух! Почуйте крики мого серця прямо зараз, тому що нечистота, яка оточує мене, – це те, що ворог намагався використати проти мене, щоб убити та знищити мене.

Я заявляю, що Твоєї суверенною силою і вірою, яку я маю на Тебе, я буду очищений, тому що я Твій, і Ти прийшов, щоб я міг мати в Тобі життя з надлишком. Амінь.
Псалом 51:10

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Алілуя, який Спаситель! Бо саме в цей день буде здійснено спокутування мене, щоб очистити мене; Я проголошую, що буду чистий від всіх своїх гріхів перед Тобою, Батьком Вічним.

Ти послав Твого єдинородного Сина, щоб через Нього я не загинув, але був врятований обмиванням моїх гріхів кров’ю Ісуса Христа. Я не гідний цього, але я дякую Тобі за те, що Ти дозволив Ісусові бути моїм захисником і проявив до мене велику благодать. Амінь.
Левіт 16:30

Могутній воїн, ти моє притулок. Ти захистиш мене від бід і оточили піснями звільнення. Спасибі за те, що очистили мене, щоб я міг бути позбавлений і захищений Тобою. Дякую Тобі за те, що ти для мене охорона та сила, постійний помічник в біді.

Я дивлюся на Тебе у важкі часи, тому що я знаю, що немає кращого захисника, немає нікого, хто стоїть непереможним, як Ти, Єгова-Ніссі. Батько, Ти царюєш в перемозі! Амінь.
Псалом 32: 7 і Псалом 46: 1

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.