Молитви, які допомагають у важких ситуаціях в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, ніяка зброя, створене проти мене, не може перемогти, коли я під твоєю рукою. Ти спростуєш кожна мова, який звинувачує мене, коли я довіряю тобі.

Молитва про мою віру

Цілюще Бог, спасибі, що ти мій захисник, ти даєш мені перемогу над моїми ворогами. Біблія говорить, що якщо ваш народ впокорюватись і буде молитися, то ви почуєте з небес, вибачте наші гріхи і зцілите нашу землю. Почуйте мою молитву про захист сьогодні.

Ніяке зброю, створене проти мене, не може перемогти, коли я під твоєю рукою. Ти спростуєш кожна мова, який звинувачує мене, коли я довіряю тобі. Додай мою віру в Тебе, мій Бог, і дозволь мені взяти свою спадщину як твій коханий слуга. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитва Світу Миру

Жалісливий Батько, дякую Тобі за те, що ти – світло світу, що направляє мої кроки на твоєму шляху. Коли я йду крізь темряву, захисти мене своїм вічним світлом. Ви сказали, що будете боротися за мене, поки я залишуся нерухомим, вкоріненим у вас.

Я з упевненістю заявляю, що ти мій порятунок, я не буду боятися, що хтось може зробити зі мною, коли ти поруч зі мною? Дай мені сили ходити вірою і правдою в любові всі дні мого життя. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва переможеної смерті

Ім’я більший від Імен, спасибі за те, що ви воскресіння і життя, смерть не має над вами влади. Захисти мене своєю владою підкорює могили. Твоє слово говорить, що я можу робити все через тебе, яке дає мені сили.

Я вірю в силу твого імені, яка захистить мене, коли я в небезпеці, підтримає мене, коли я відчуваю себе втомленим, віднесе мене, коли я впаду, врятує мене, коли я втрачуся. Почуй мою молитву сьогодні, Господь, через великого жалю, яке Ти відчуваєш до своїх дітей. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Молитва “перетворять мій розум “

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що твій шлях досконалий і бездоганний, твоє слово бездоганно і дієво. Ви обіцяли, що будете могутнім щитом для всіх, хто знайде в вас притулок. Дозволь мені сховатися твоїм щитом, який гасить кожну стрілу ворога, що палає.

Захисти моє серце від брехливих бажань гріха. Дозвольте мені змінитися через оновлення мого розуму. Нехай слова моїх уст і роздуми мого серця будуть прийнятні у твоїх очах. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.