Молитви, що дають душевний спокій. Читайте з вірою в серці

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти зробив мене, і ти знаєш мене краще, ніж я сам.

Молитва про присутність Бога

Могутній Бог, немає межі твоїй силі та немає межі твоєї любові. Я молюся про захист з великою впевненістю в вашому характері та вашій роботі від імені вашого народу. Ніщо не може вас утримати або утримати. Ніхто не може перешкодити вашим цілям і вашим планам.

Бережи мене в безпеці у Твоїй присутності, Господь, все дні мого життя. Чи можу я бути вільним від страху, тому що ти завжди поруч зі мною. Почуй мене, коли я кличу до Тебе, Господь, і дай мені відповідь сьогодні. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Зміцни мене молитва

Вічний, люблячий Бог, дякую Тобі за невичерпні благодать і милість. У вашому слові сказано, що, хоча у праведників може бути багато страждань, ви позбавите свій народ через все. Захисти моє серце від твого шляху. Захисти мій розум від непотрібних думок.

Захисти мій рот від образливих слів. Захищайте мої дії, щоб я вірно служив вам у всьому, що роблю. Зміцни мене в важкі часи. Неси мене, коли я не можу йти далі. Допоможіть мені щиро довіритися вам. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Перемагає молитва

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти зробив мене, і ти знаєш мене краще, ніж я сам. Я не натрапляю на труднощі, які не були б вам відомі або зрозумілі. Ти обіцяв пожвавити мене, коли я буду в біді, врятувати мене від моїх ворогів і протягнути свою могутню руку, щоб захистити мене.

Допоможіть мені повірити в ваші обіцянки всім серцем, усім розумом, всією душею і всією своєю силою. Заміни мій страх вірою. Допоможи мені жити в істині, що завдяки тобі я більше, ніж переможець. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.