Молитви, що дають силу впоратися з непередбаченими обставинами. Читайте з вірою в серці

Господи, я роблю все плани ворога безсилими в ім'я Ісуса, щоб розорити мене і позбавити сили.

Молитва про захист
Батько, в ім’я Ісуса Христа, я приходжу сьогодні до Твого престолу благодаті, тому що я в нужді. Господи, відбувається стільки всього, що змушує нас жити в страху. Ворог атакує наші фінанси, здоров’я і роботу. Мої діти стали головним болем для нас з чоловіком. Господи, ми знаємо, що ми воюємо Не проти плоті і крові, а проти начальства сил. Я знаю, що за всім, що відбувається в нашій родині, варто диявол. Зміцни мене, щоб брати участь у цій битві. Я благаю кров Ісуса над моїми дітьми, нашими фінансами, здоров’ям і роботою. Господи, будь живоплотом захисту навколо сім’ї. Допоможіть нам йти вашими шляхами, щоб ми не дали можливості дияволу увірватися в нас і мучити нас. Сатана і ваші демони, я наказую вам залишити нашу сім’ю в спокої в ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про безпеку моїх фінансів
О Боже, я покриваю свої фінанси дорогоцінною кров’ю Ісуса. Я роблю все плани ворога безсилими в ім’я Ісуса, щоб розорити мене і позбавити сили. Дух марнотратства Я виступаю проти тебе в ім’я Ісуса. Я заявляю, що буду використовувати свої фінанси так, щоб прославляти Бога. Господь, я живу в упевненості, тому що ти обіцяв відкрити шлюзи небес і вилити благословення, коли я принесу свою десятину в твій будинок. У мене завжди буде більше, ніж потрібно, і у мене буде ще багато речей, якими я можу поділитися з іншими. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва перед сном
Господи, дякую тобі за цей прекрасний день, який підійшов до кінця. Коли я готуюся до сну, я прошу вас захистити мене від нічного жаху. Батько, в твоєму слові сказано, що якщо ти не охороняєш місто, сторож буде марно. Всю ніч доглядайте за мною і моїми близькими. Пошліть свою армію ангелів, щоб вони розташувалися навколо нас всю ніч і коли ми прокидаємося. Допоможи мені спати спокійно, бо ти даси сон тим, кого любиш. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.