Головна молитва для жінок, яка дасть щастя, чоловічу увагу, достаток: звернення до святої Богородиці

Читати молитву до Святої Богородиці можна в будь-який день. Головне, щоб жінка робила це з відкритим серцем, вірою і бажанням, а також без злих помислів і негативу.

З давніх часів відомо, що жіноча енергетика в плані віри є сильнішою, ніж чоловіча. Це пов’язано з тим, що жінка – мати, а немає нічого сильнішого, ніж материнська любов, і материнське прокляття.

У даній статті ми публікуємо найпотужнішу молитву до Богородиці для жінок, яка допоможе знайти гармонію, сімейний затишок, чоловічу вірність і увагу, а також позбавить від псування, клопоту, злих думок і недобросовісних помислів.

“Богородиця, Пані, Владичиця, заспокой мій норов і моє прагнення до вічної гонці. Дай мені силу, любов і здоров’я для всієї родини.

Пішли всім, у кого немає дітей, дітей. Пішли всім, у кого є дітки, надію на майбутнє і винести всі випробування долі.

Богородиця, Мати Господа нашого єдиного, нехай все сади будуть усипані квітами, а вдома молодих дів мріями.

Пішли мені жіночого щастя, нехай вся сім’я буде єдиної, цілісної, здорової. Амінь “.

Відзначимо, Православна Церква святкує Собор Пресвятої Богородиці, тієї, без якої не було б Різдва Христового і нашого спасіння, в січні. Однак молитися до неї можна кожен день.

Вважається, що найбільшу силу молитви від жінок несуть в неділю

Пресвята Богородиця
Пресвята Богородиця

Те, як шанують християни Божу Матір, незрівнянно з шануванням жодного святого. В молитвах її називають “Честнейшої херувимів і Кращої без порівняння Серафим “, тобто вище і славнішим найвищих ангельських чинів – херувимів і серафимів.
Відомо більше восьмисот ікон Богородиці.

До Неї звертаються і в горі, і в радості, з усіма без винятку питаннями і проблемами, з проханням про порятунок.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.