Молитви, які допоможуть збільшити добробут. Читайте з вірою в серці

Господи, мені потрібна Твоя чудова сила, щоб втрутитися, щоб я міг отримати фінансове благословення, в якому я дійсно потребую.

Молитва Отця Милосердя

Отець милосердя, жоден батько не захоче бачити страждання свого сина. Ти милосердний і могутній Батько, і я вірю, що Ти плануєш для мене щось більше, ніж мої фінансові проблеми. Як мій Батько, я знаю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Освіти мене Своєю божественною милістю, щоб я міг подолати цю боротьбу, в якій я перебуваю. Я тримаюся за Твою любов до мене і щиро молюся, щоб Ти був зі мною через це. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-13

Обійми мене міцніше, молитва
Боже, наш годувальник, я приходжу до Тебе з порожніми руками, повністю вірячи, що Ти допоможеш мені в моїй ситуації. Ти мій головний годувальник, і ця фінансова боротьба – ніщо в порівнянні з тобою.

Я відчуваю себе самотнім прямо зараз, і я молю, щоб Ти міцно тримав мене в цей час. Бувають дні, коли я хочу здатися, але я знаю, що Ти цього не хочеш. Тримай ноги на землі, щоб не втратити контроль над своїм життям. Я вірю, що Ти завжди зі мною. Амінь.

в
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-14

Молитва про чудесну силу
Милостивий Бог, я закликаю Твоє ім’я до благодаті та достатку. Мене кидає виклик моя фінансова нестабільність, яка призводить до нескінченної безлічі інших проблем.

Мені потрібна Твоя чудова сила, щоб втрутитися, щоб я міг отримати фінансове благословення, в якому я дійсно потребую. Ваша сила має здатність витягнути мене з цієї ситуації, і в ім’я Твого я вірю, що це не триватиме довше, ніж я можу винести. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-15

Залишся зі мною, молитва
Святий Боже, Ти сказав, що мені не потрібно турбуватися про те, що я буду носити, пити або є, тому що Ти знаєш, що мені потрібно. У цей момент я намагаюся не турбуватися, і мені щиро потрібно відчути Твою присутність. Ви все знаєте.

Ти єдиний, хто може мені допомогти в цій ситуації. Залишся зі мною і зроби Себе відомим в моєму житті. Я вірю тільки в Тебе і тільки в Тебе. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.