3 надихаючих молитов, які прибирають тривогу в життя. Читайте з вірою в серці

Небесний Отець, мене обтяжує занепокоєння. Я знаю, що Твоє підбадьорливе Слово, що нагадує мені про Твою доброту, підбадьорить мене.

Коли думки сумніву і страху починають закрадатися, ми звертаємося до Бога, щоб стерти вторгнення. Ось 25 найбільш молитов, що надихають про тривогу, включаючи зображення, які ви можете видрукувати, щоб використовувати та поділитися.

Вижене цю тривогу – молитва

Небесний Отець, мене обтяжує занепокоєння. Я знаю, що Твоє підбадьорливе Слово, що нагадує мені про Твою доброту, підбадьорить мене. Святий Дух, будь ласка, направ мене до уривка, який мені потрібно прочитати сьогодні.

Прожени цю тривогу з мого серця і допоможи мені зосередитися на Тебе і Твоїх обіцянках. Дякую Тобі за спокійну впевненість, що Ти підтримаєш мене весь цей час. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про тривогу-1

Молитва визволи мене від нав’язливих думок
Люблячий Батько, Ти знаєш, як я хочу чіплятися за ці турботи та повторювати їх знову і знову у своїй голові. Визволи мене від цих нав’язливих думок. Всі свої турботи та турботи віддаю Тобі, бо знаю, що Ти піклуєшся про кожну дрібницю.

Вибачте мені за те, що я не повністю довірився Твоєму провидінню для мене, і допоможіть мені розвинути більшу віру. Амінь.

Молитва про тривогу-2

Молитва про те, що мучить мій розум
Дорогий Господь, я знаю, що це так нерозумно з мого боку так нервувати через цю ситуацію. Вибачте мені за те, що я відчуваю, що завжди повинен управляти цими речами, як ніби у мене це виходить краще, ніж у Вас.

Дякую Тобі, Ісусе, за те, що навчив мене довіряти Твоїй турботі про мене у всіх аспектах мого життя. Я так вдячний за те, що можу просто передати Тобі ці болісні та що відвертає мій розум питання, і Ти підкажеш, що мені робити. Амінь.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.